Hurmaava, lapsellinen vai idealisti – mitä napasi muoto paljastaa sinusta?

1:15

Navan sanotaan kertovan jotakin paitsi persoonastasi, myös paidoistasi! Katso, tunnistatko itsesi näistä kuvauksista.

Testaa seuraavaksi, kykenetkö poimimaan paperin lattialta suullasi – video neuvoo, miten!

Navan tutkiminen ei perustu tieteeseen, mutta persoonallisuustestejä navoista on silti onnistuttu tekemään. Katso, mitä napasi niiden mukaan paljastaa!

Korkea ja ohut napa

Olet kova, rohkea ja haluat aina tehdä parhaasi. Olet taipuvainen perfektionismiin ja vihaat sitä, ettet ole kontrollissa.

Täydellisen pyöreä napa

Elät tasapainoista, avointa elämää ilman suuria myrskyjä. Olet maanläheinen ja henkisyys on sinulle tärkeää. Nautit rauhallisesta elämästä.

Iso napa

Olet avoin ja antelias persoona. Nautit siitä, että saat olla hyvä muille.

Ovaalin muotoinen napa

Nautit muiden neuvomisesta ja olisitkin onnellisimmillasi opettajana, terapeuttina tai jonkun vanhempana. Et halua olla valokeilassa itse.

Litteä, T-kirjaimen tai puolikuun muotoinen napa, joka tuskin näkyy

Olet luova idealisti ja intohimoinen vaikkapa taiteen suhteen. Löydät kauneutta pienistä asioista, mutta sinun voi olla vaikeaa asettua aloillesi tai löytää polkusi elämässä.

Ulospäin suuntautunut napa

Sinua kuvataan joskus lapselliseksi. Oletkin täynnä nuorekasta energiaa, ja säilytät ihanan kipinän itsessäsi myös eläkeiässä! Sinut voidaan nähdä itsepäisenä. Olet johtaja-ainesta.

Tiimalasin muotoinen napa

Olet hurmaava ja osaat asetella sanasi. Epäilet kuitenkin usein itseäsi ja vetäydyt joskus pois ihmisten ilmoilta, omaan rauhaasi.

Rusetin muotoinen napa

Olet nokkela ja innovatiivinen; sait luultavasti koulussa hyviä numeroita! Olet unelmointiin taipuvainen introvertti, joka nauttii ajanvietosta pienessä ryhmässä saman mielisiä ihmisiä.

Napalävistys

Olet villikko – tai ainakin olit aiemmin!

Persoonallisuustestiin voi uskoa ken tahtoo, mutta napa voi kertoa myös arkisempia asioita. Huffington Postin mukaan napa voi paljastaa esimerkiksi sen, että…

Olet kuuma

Ihmiset pitävät tietyntyyppisiä napoja muita seksikkäämpinä. Helsingin yliopistossa on jopa tutkittu asiaa: suosituimpia olivat T-kirjaimen muotoiset tai ovaalit ja pystyssä olevat navat. Jos siis omaat tällaisen, onneksi olkoon!

Olet karvainen, keski-ikäinen mies

Jos napasi on jatkuvasti täynnä nöhnää, saatat olla keski-ikäinen mies. Australialaisselvityksen mukaan eniten napanöyhtää keräävät hieman ylipainoiset, keski-ikäiset ja vatsastaan karvaiset miehet.

Ostit juuri uuden paidan

Uusista paidoista irtoaa enemmän napanöyhdäksi soveltuvaa nukkaa, kertoo vuoden 2009 selvitys. Ja kyllä, tätäkin on joku tutkinut!

Olet todella nopea

Vuoden 2010 tutkimuksen mukaan navan sijainnista voi päätellä, miten nopeasti ihminen juoksee tai ui. Jos tutkittavana oli kaksi saman pituista uimaria tai juoksijaa, navan sijainti määritti, kumpi heistä on nopeampi.

Olet kuten (melkein) kaikki muutkin

Suurimmalla osalla ihmisistä on sisäänpäin kääntynyt napa, joten jos omaat sellaisen, olet valtavirtaa.

Olet raskaana

Raskaus voi aiheuttaa aiemmin sisäänpäin kääntyneen navan muuttumisen ulkonevaksi. Jos havaitsit tällaisen muutokset itsessäsi, saatat olla raskaana!

Et ole Karolina Kurkova

Malli Karolina Kurkovalla ei ole napaa, koska hän menetti sen lapsuudessaan läpikäymänsä leikkauksen vuoksi. Jos sinulla siis on napa, se kertoo varmasti ainakin sen, ettet ole Karolina Kurkova!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja