Hurja näky! Petolintu lensi suositun rannan yli Carolinassa kynsissään hain näköinen kala – viraaliksi levinnyt video käynnisti spekulaatiot Twitterissä

"Voi... Hyvä... Luoja!"Toimittajan reaktio biisoneihin huvittaa 0:36
Amerikkalaistoimittajan huvittava kohtaaminen luonnon kanssa sai nettikansan sekaisin. Deion Broxtonin aito reaktio biisoneihin ilahdutti.

Etelä-Carolinassa sijaitsevalla Myrtle Beachilla todistettiin erikoista näkyä, kun suuri petolintu lensi rannan yli kynsissään hain näköinen kala. Aiheesta uutisoi muun muassa Independent.

Hämmästyttävää näkyä todistanut Kelly Burbage jakoi videon tapahtumasta Facebook-ryhmään, jossa hän kyseli lisätietoja linnusta ja kalasta.

– Kotka? Korppikotka? Bongasin hain Myrtle Beachilla! Kelly kirjoittaa.

Video jaettiin sittemmin myös Twitteriin käyttäjän Tracking Sharks toimesta. Twitterissä videon suosio räjähti, ja sitä on katsottu jo lähes 28,5 miljoonaa kertaa.

– Tietääkö kukaan, mikä lintu tämä on ja piteleekö se kynsissään haita? Twitter-käyttäjä kysyy julkaisussaan.  

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kalalajista ei päästy yksimielisyyteen

Video on saanut sosiaalisessa mediassa paljon kommentteja, joissa spekuloidaan linnun ja kalan lajeja. Kommentoijat vaikuttivat olevan lähes yhtä mieltä siitä, että lintu on sääksi eli kalasääski.

Sääkseksi lintua arveli New York Postille myös lintubongari David Barrett, joka johtaa Manhattan Bird Alert -Twitter-sivua.

Kalaa puolestaan veikattiin Twitterissä hopeakalaksi. Kalan lajista ei kuitenkaan päästy vastaavaan yksimielisyyteen kuin linnun kohdalla. Kalaa väitti hopeakalaksi muun muassa ulkoilmakolumnisti Ed Killer.

– Tämä todellakin on hopeakala! mies kommentoi Twitterissä.

Muita ehdotuksia olivat esimerkiksi pieni hai ja makrilli.

Tarkennettu juttua 6.7.2020 kello 16:23: Vaihdettu Kalifornia Carolinaksi.

Lue myös:

    Uusimmat