Hups, Kate Middletonin kirjeessä noloja kielikömmähdyksiä – katso!

Kate Middletonin, nykyisen Cambridgen herttuattaren, käsinkirjoitetusta kirjeestä löytyy peräti kaksi kirjoitusvirhettä.

Ennen avioliittoaan prinssi Williamin kanssa Kate Middleton kirjoitti kauniin kiitoskirjeen, joka on nyt julkaistu. Käsinkirjoitettu kaksisivuinen kirje on esillä Wimbledonin museossa. Se on yksi harvoista Katen käsialanäytteistä.

Kirjettä katsellessa näyttää kuitenkin siltä, ettei nykyinen Cambridgen herttuatar hallitse oikeinkirjoitusta. Arvostetussa St. Anderw'sin yliopistossa koulutuksen saanut Kate on tehnyt kirjeessä kaksi kirjoitusvirhettä. Hän kirjoittaa quite (lähes) tarkoittaessaan sanaa quiet (hiljaisuus) ja sekoittaa kaksi lyhennettä (´till/´til) toisiinsa.

"Kiitos vieraanvaraisuudestanne Wimbledonissa viime viikolla. Ystäväni ja minä viihdyimme erinomaisesti. Oli ihanaa nauttia päivästä tietäen, että saisimme hieman rauhaa ja hiljaisuutta, jos tunnelma muuttuisi liian hektiseksi. Toivon, että lopputurnaus menee hyvin ja tämä upea sää jatkuu ensi viikon loppuun", Kate kirjoittaa.

Kirjeen julkaisuun on todennäköisesti pyydetty herttuattaren lupa, mutta kenties hän ei muistanut tekemiään kirjoitusvirheitä.

Cambridgen herttuattaren veljellä, James Middletonilla, on lukihäiriö.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja