Huomasitko jo nämä jipot iPhonen WhatsApp-sovelluksessa? Uusin päivitys sisältää useita pieniä uudistuksia

1:19
Videolla näytetään, miten whatsappilla voi kertoa toiselle oman sijaintinsa.

WhatsApp on julkaissut sovellukselleen Applen iPhoneissa päivityksen, joka tuo supersuosittuun palveluun myös muutamia uusia toimintoja.

Jatkossa vastaanotettujen mediatiedostojen muokkaaminen piirtämällä ja vaikka lähetys takaisin käy aiempaa näppärämmin, kun piirtokuvakkeesta pääsee suoraan muokkaustoimintoon.

Lisäksi ääniviestien kuuntelemiseksi ei tarvitse enää avata WhatsApp-sovellusta, vaan se onnistuu suoraan ilmoituksesta painamalla sitä pitkään ja sen jälkeen toistopainiketta.

Lisäksi kamerassa voi muuttaa fontteja ja myös WhatsAppissa voi nyt helposti lähettää iOS 13 -käyttöjärjestelmäversion tuomia uusia Memoji-tarroja.

Toistaiseksi uusin 2.19.100-versio WhatsAppista julkaistiin 10. lokakuuta. WhatsAppin voi päivittää App Store -sovelluskaupan kautta.

WhatsAppin mukaan sen iPhone-sovelluksen versio 2.19.100 sisältää seuraavat uudistukset:

  • Nyt voit muokata sinulle lähetettyä mediatiedostoa ja lähettää sen takaisin lähettäjälle nopeasti. Napauta piirtokuvaketta, kun tarkastelet kuvaa tai videota, niin pääset muokkaustoimintoon.
  • Voit nyt kuunnella ääniviestejä suoraan ilmoituksista pitämällä ilmoitusta pohjassa ja napauttamalla toistopainiketta.
  • Voit muuttaa kameran fontteja napauttamalla ”T”- kuvaketta.
  • Voit nyt lähettää memojeita tarroina iOS 13:n emoji-näppäimistöllä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja