Huoltoaseman työntekijät pelastivat kodittoman koiran – koira kiitti estämällä ryöstön: "Kuka tietää, miten tilanne olisi päättynyt"

0:31
Tämän videon koira puolestaan nauttii saamastaan pesusta.

Gerardo Aguilarin huoltoasemalta kodin saanut koira maksoi velkansa pelastamalla huoltoaseman myyjän ryöstöltä. Video tapauksesta ei sovi herkille katsojille!

Kaksi vuotta sitten Gerardo Aguilar teki työntekijöidensä kanssa hyvän teon. Huoltoaseman Meksikossa omistava mies oli huomannut asemansa lähistöllä kulkukoiran. Koira oli pelokkaan oloinen ja laiha.

"Syötimme sitä, kylvetimme sen..."

Huoltoaseman työntekijät ryhtyivät toimeen. He eivät hylänneet koiraa, vaan saavuttivat sen luottamuksen sinnikkäällä työllä.

– Syötimme sitä, kylvetimme sen ja hankimme sille rokotukset, Gerardo kuvaili eläinuutisiin keskittyneelle The Dodo -sivustolle.

– Adoptoimme sen. Nyt se asuu täällä ja kaikki työntekijät huolehtivat siitä.

Koira sai nimekseen Randy. Sen elämä oli nyt paljon parempaa, eikä Randy unohtanut kohtaamaansa kiltteyttä – päinvastoin.


Randyn rohkeus on saanut ihmiset jakamaan sen tarinaa. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Randy heräsi pahoinpitelyn ääniin

Vuoden 2019 alussa Randy kiitti pelastajiaan upealla tavalla. Sen kotina nyt toimivalle huoltoasemalle saapui kaksi aseistautunutta ryöstäjää, jotka vaativat saada tietää, missä aseman rahoja säilytetään.

Ryöstäjät kävivät pihalla aseman myyjän kimppuun, kaatoivat tämän ja pahoinpitelivät tätä.

Randy oli ollut nukkumassa aseman varastossa, kun se ilmeisesti heräsi meteliin. Koira ryntäsi välittömästi myyjän avuksi. Turvakameroihin tallentui, miten Randy käy vorojen kimppuun.

Alla video tapahtuneesta. Videon sisältö voi järkyttää.

Jos video ei näy, katso se täällä.

– Olimme yllättyneitä nähdessämme, miten se reagoi, ja totta kai olemme ylpeitä siitä, Gerardo toteaa.

– Jos Randya ei olisi, kuka tietää, miten tilanne olisi päättynyt. Se osoittaa meille, miten kiitollinen ja onnellinen on kanssamme.

Lähteet: Thedodo.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja