Hummer päätyi pieleen menneen kosinnan kiistakapulaksi – nainen varasti miehen auton kostoksi

1:52

Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla.

Pääkuvan video

Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin

Minneapolisin alueen viranomaiset kertovat, että nainen vahingoitti miespuolista ystäväänsä vakavasti kesäkuun puolivälissä, kun hän ajoi luvatta miehen Hummer-maastoautolla samalla, kun mies roikkui auton kattotelineissä.

Tapauksen rikosilmoituksessa kerrotaan, että Panhia Vang oli ajanut kaasu pohjassa vähän sen jälkeen, kun Vang oli saanut kyydin asunnolleen ystävältään.

Auton omistaja oli kertonut viranomaisille, että katolla roikkuessaan hän oli nähnyt ohitettujen nopeustutkien näyttäneen 80 mailia tunnissa eli lähemmäs 130 kilometriä tunnissa. Lopulta miehen ote oli irronnut ja hän oli tullut takaisin tajuihinsa turvakaiteen läheltä tien vierestä.

Kaksikkoa seurannut tuttava vei loukkaantuneen miehen läheiseen sairaalaan, jossa hänellä todettiin lukuisia murtuneita luita. Vang pidätettiin myöhemmin, kun hän tuli tapaamaan miestä sairaalaan.

Välikohtaus oli saanut alkunsa, kun humalainen Vang oli kosinut miestä saatuaan häneltä kyydin kotiin. Mies kieltäytyi ja nousi autostaan ja pyysi Vangia nousemaan pois autosta. Sen sijaan Vang oli hivuttaunut kuljettavan penkille ja ajanut pois.

Mies oli seurannut Vangia ystävänsä kyydissä Vangin omalla autolla. Vang oli pysäyttänyt miehen Hummerin tienvarteen ja mies yritti saada Vangin ulos autosta. Sen sijaan juuri kun mies oli saanut otteen Hummerin kattotelineestä, oli nainen painanut kaasun pohjaan.

Poliisille Vang kertoi juoneensa edellisenä iltana vain kolme drinkkiä, ja ettei hän muistanut kenenkään kieltäneen häntä ajamasta Hummerilla. Hän ei myöskään muista kenenkään roikkuneen auton katolla.

Lopulta Vangia syytettiin autovarkaudesta sekä kahdesta eri ajoneuvolla tehdystä vahingonteosta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja