Humalaisten noloimmat töppäykset – tunnistatko itsesi?

Tuliko kosteana iltana pirautettua entiselle rakastetulle, haastettua riitaa nakkikioskilla, soitettua suuta poliisille tai paljastettua liikaa Facebookissa? Et ole ainoa. Sloshpot-verkkosivusto kokosi yhteen humalaisten yleisimpiä mokia.

Entiselle kumppanille soittaminen

Tämä on klassikko. Tehtäköön nyt selväksi, että entiselle kumppanille tai puolisolle soittaminen humalassa on hyvin harvoin fiksu veto. Siinä päätyy lähes poikkeuksetta vain nolaamaan itsensä joko tunnustamalla edelleen kipinöivän kaipauksen, vonkaamalla seksiä tai repimällä auki jo kauan sitten sovitut asiat.

Facebookissa avautuminen

Humalaiset avautumiset esimerkiksi Facebookissa kuuluvat samaan kategoriaan kuin entisille heiloille soittelut. Ne ovat äärimmäisen noloja ja kaduttavat seuraavana päivänä. Tässä tapauksessa heikon hetken jakaa kuitenkin yhden henkilön sijaan koko Facebook-piirisi.

Alastonjuoksu

Kavereiden keskinäinen veto juosta korttelin ympäri alasti saattaa tuntua viinahuuruissa hyvältä idealta, mutta seuraavana päivänä ei. Pahimmassa tapauksessa tilanne on tallentunut juhlaporukan valokuviin ja levinnyt laajemmallekin.

Riidan haastaminen

Alkoholi tekee jotkut äärimmäisen aggressiivisiksi. Vaikka ei normaalisti kuuluisi tuliverisiin riidankylväjiin, promillet veressä saattavat saada suuttumaan asiasta, jonka normaalisti ohittaisi olankohautuksella. Varsinkin oman maineen kyseenalaistaminen tai ystävien ja seurustelukumppanin loukkaaminen saa veren kiehumaan.

Nakkikioskilla tappelusta seuraa rumaa jälkeä ja katumus. Ellet halua syytteeseen pahoinpitelystä tai katsella loppuikääsi rökityksestä muistuttavia arpia, pidä pää kylmänä humalassakin.

Korkeuksiin kiipeily

Alkoholi tekee ihmisistä apinoita: jostain syystä muutaman juoman jälkeen korkeat paikat alkavat näyttää todella houkuttelevilta. Talon katto, korkean puun oksa, jyrkkä kallio – jokaisen päälle tekisi mieli kiivetä!

Kiipeily on vaarallista selvinkin päin, saati sitten humalassa, jolloin tasapaino, koordinaatio ja päätöksentekokyky eivät toimi niin kuin pitäisi. Et varmaan halua tulla muistetuksi tyyppinä, joka pilasi pippalot putoamalla puusta?

Seksi tuntemattoman kanssa

Alkoholi kiihdyttää seksiviettiä. Jotkut löytävätkin itsensä seuraavana aamuna kiusaantuneena vieraan ihmisen vierestä. Toisen nimeä tai ylipäänsä sitä, miten on tavattu, ei välttämättä muisteta. Jos kondomi on unohtunut, seuraavat kuukaudet panikoidaan mahdollisista sukupuolitaudeista.

Tatuoinnin hankkiminen

Key Westin saarella Floridassa ei ole voinut hankkia tatuointia sen jälkeen, kun eräs mies heräsi kerran kahdeksan kivestä tatuoituna silmäluomiinsa. Humalaisten asiakkaiden tatuoiminen on vienyt monilta luvan harjoittaa ammattia.

Humalassa saatu mahtava idea omaan ihoon ikuistettavasta Harrikkaa ajavasta Muumimammasta ei välttämättä tunnu yhtä mahtavalta enää seuraavana aamuna. Jotta säästyisit kalliilta ja kivuliailta laser-poistatuksilta, humalassa saatu neronleimaus kannattaa mieluummin kirjoittaa paperille kuin toteuttaa päissään. Selvin päin voit arvioida, onko idea oikeasti toteuttamiskelpoinen. Useimmiten se ei sitä ole.

Rattiin hinkuminen

Kaikki tuntevat säännön: jos juot, et aja. Monet eivät kuitenkaan ymmärrä, että tämä koskee kaikkia kulkuneuvoja, ei pelkästään autoa. Älä siis lähde matkaan myöskään pyörällä, mönkijällä, vesiskootterilla tai moottorikelkalla.

Suun soittaminen poliisille

Aggression lisäksi alkoholilla on joskus tapana herättää ihmisissä suuruudenhulluja kuvitelmia itsestään. Esimerkiksi poliisien käskyt poistua paikalta tai lopettaa juhlat voivat loukata ja nostattaa vastarintaa. Kannattaa muistaa, että viranomaisen ja humalaisen välisen väittelyn häviää humalainen. Poliisin naaman edessä kännisellä kiihkolla omista oikeuksista vouhottaminen vie korkeintaan maijan takapenkille.

Julkinen virtsaaminen

Alla monta pulloa kaljaa ja edessä liian monta sataa metriä seuraavaan baariin? Pissahätä voi muodostua kestämättömäksi, ja seuraavassa hetkessä vedetäänkin sepalus auki kirkkaassa päivänvalossa ja julkisella paikalla. Sakkojen rapsahtaessa helpotus voi muodostua kalliiksi.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa 2012.

Lähde: Sloshpot.com

Kuva: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat