Mainos

Hulluimmat häälahjat: Moottorisaha vai Kama Sutra?

Intiaanipäällikön kuva, avioeroasianajajan käyntikortti, moottorisaha... Älä missään nimessä anna tällaisia lahjoja tuoreelle avioparille!

Häälahjojen hankinta voi tuottaa päänvaivaa. Vaikka naimisiin menevällä parilla ei olisikaan valmista listaa, josta napata oma onnittelulahja, älä kuitenkaan epätoivoissasi heittäydy liian luovaksi. Hääpari ottaa mieluummin vastaan astiaston kuin muotokuvan intiaanipäälliköstä.

Tunnetko edes meidät?

Joskus häävieraat keksivät yllätyksellisiä lahjoja, jotka olisivat varmasti käyttökelpoisia, mikäli hääparilla olisi edes hiukan tarvetta tavaralle.

– Omituisin lahja, jonka minä ja aviomieheni saimme, oli moottorisaha. Se ei ollut maailman tyylikkäin tai romanttisin lahja, eikä se varsinkaan ollut häälahjalistallamme. Lisäksi asumme kaupunkiasunnossa, jossa ei ole pihaa. En edes tiedä mihin meidän ajateltiin sitä käyttävän!

– Paras ystäväni sai tädiltään luontokuvin koristellun valokuvakehyksen, jossa luki isoin kirjaimin "patikointi". Täti oli kehystänyt siihen heidän hääkutsunsa. Lahjasta teki vieläkin omituisemman se, ettei hääpari ei ole koskaan ollut patikoimassa, eivätkä he ole missään nimessä ulkoilmaihmisiä.

– Mieheni täti tahtoi ostaa meille jotain hyödyllistä. Tiesimme, ettei hänellä ole paljon rahaa, joten laitoimme häälahjalistaan tavaroita alle 25 dollarilla. Hääpäivänä saimme kristallisen viskikarahvin. Ensinnäkään: emme juo viskiä ja toiseksi: se ei ollut listallamme. Karahvin pohjassa oli kirpputorin tarra.

Ruma ei ole kaunista

Se mikä on kaunista, on tietenkin makuasia, mutta häävieraiden kannattaa ottaa selvää minkälainen hääparin tyyli on. Varsinkin jos vieras odottaa näkevänsä lahjansa esillä tuoreen avioparin kodissa.

– Hyvä ystäväni sai suuren ja värikkään, sandaalinmuotoisen dippikulhon. Se oli kammottava!

– Veljeni ystävä kertoi hänelle häävastaanotolla, ettei ollut ehtinyt vilkaista häälahjalistaa. Hän sanoi kuitenkin löytäneensä lahjan ja antoi veljelleni avioeroasianajajan käyntikortin. Tuskin tarvitsee mainita, ettei veljeni ollut lahjasta erityisen mielissään.

– Me saimme häissämme lahjaksi suuren, samettikankaalle maalatun kuvan intiaanipäälliköstä. Se näytti siltä, kuin se olisi ostettu matkamuistomyymälästä Meksikosta. Olin kuolla.

– Pahinta on saatujen lahjojen kierrätys. Omissa häissäni sain lahjan, jonka sisällä oli vielä alkuperäinen kortti.

Kama Sutraa hääyötä varten

Eroottiset lahjat sopivat paremmin polttareihin kuin häihin. Pikkutuhma lahja voi tietenkin olla hauska, mutta kiusalliseksi tilanteen tekee se, jos lahjan antaja on puolituttu tai jopa ennestään hääparille tuntematon vieras.

– Ystäväni sai seksioppaan enoltaan, mikä teki lahjasta hieman omituisen.

– Me saimme häälahjaksi hierontaöljyä ja Kama Sutra -tyyppisen käsikirjan. Menimme naimisiin 1980-luvun alussa, joten ehkä lahjaan vaikutti edellinen villi ja vapaa vuosikymmen. Mielestäni se oli hieman outoa, varsinkin kun lahjan antoi ihminen, jotka kanssa emme ole erityisen läheisiä.

– Erä vaimoni tädeistä lähetti meille shottilasikokoelman. Sellaisen, jota ei näe muissa kuin opiskelijabileissä. Hän oli viimeinen ihminen, jonka kuvittelin antavan meille sellaisen lahjan.

– Mieheni täti on hippimäinen taiteilija. Hän lähetti meille abstraktin maalauksen, jossa oli mies tai nainen (emme koskaan päässeet varmuuteen asiasta). Ilmeisesti hän kuvitteli sen olevan seksikäs. Saatekirjeessä hän kertoi maalauksen lisäävän hedelmällisyyttä. Meidän olisi pitänyt ripustaa maalaus sänkymme yläpuolelle, ja saisimme paljon lapsia. Olimme ällistyineitä.

Anna mitä pyydetään

Välillä itse hääpari tahtoo lahjaksi jotain erikoisempaa. Silloin ei tietenkään voi tehdä muuta kuin kunnioittaa pyyntöä.

– Tuttavapariskuntani pyysi ja sai häälahjaksi vuohen. He olivat varakkaita, joten pyysivät häävieraita ostamaan eläimiä Heifer-säätiön kautta kehitysmaiden maanviljelijöille.

– Annoin ystävilleni pekoniin käärittyjä sisäfilepihvejä. He rakastivat lahjaani!

– Eräs ystävistäni on koomikko. Hän oli vaimonsa kanssa tehnyt häälahjalistan tavarataloon. Vaimon katseen välttäessä, mies päätti lisätä listaan muutaman tavaran: Wii-pelikonsolin, Guitar Hero -pelin, autonvahauslaiteen ja teltan. Vaimon yllätykseksi he myös saivat häälahjaksi kaikki nämä tavarat.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Lähde: www.casasugar.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.