Mainos

Huippuvaikuttajat tulossa Helsinkiin – liput myytiin loppuun jo vuosi sitten

Nordic Business Forum kokoaa jälleen maailman kovimpia bisnesvaikuttajia Helsinkiin.

Torstaina ja perjantaina 1.-2.10.2015 pidettävä kansainvälisen tason yritystapahtuma myytiin loppuun kuudessa päivässä jo vuosi sitten. 

Vuoden 2015 Nordic Business Forumin aiheena ovat vaikuttavuus ja sen rakentuminen sekä kehittäminen ihmisten, markkinoinnin, johtajuuden ja strategian kautta.

Ideoita ja insipiraatiota

Tilaisuuteen on saatu huippupuhujia ja alojensa kovimpia ammattilaisia. Tavoitteena on ammattilaisten avulla antaa ideoita sekä insipiraatiota katselijoiden ja kuuntelijoiden omaan työhön.

Vaikuttavuudesta tilaisuudessa puhuvat mm. Arianna Huffington, The Huffington Post -mediayhteisön perustaja sekä johtajuusguru Simon Sinek, jonka TED Talk on TED-sivuston katsotuin video.

Hänen Start with why -puhettaan on katsottu yli 23 miljoonaa kertaa. Huffingtonin aiheena on mm. kuinka sosiaalinen media on mullistanut kommunikointimaailman.

Mukana tänä vuonna on myös muun muassa Applella ja legendaarisen Steve Jobsin kanssa työskennellyt riskisijoittaja Guy Kawasaki. Hän puhuu tapahtumassa häiriöistä ja innovaatiosta.

Bernanke ja Kasparov - huippuja äänessä

Seminaarissa esiintyy myös Yhdysvaltain keskuspankin entinen pääjohtaja Ben Bernanke, jonka Forbes lehti seitsemänneksi ”The World´s Most Powerful People” -listauksessaan edellään ainoastaan mm. Venäjän, USA:n ja Kiinan presidentit.

Mielenkiintoa herättää varmasti myös kautta aikain nuorin shakin maailmanmestari Garry Kasparov sekä kirjailija ja yritysjohdon konsultti John C. Maxwell.

Suomalaisista ääneen pääsee Sampo Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos ja hänen aiheena on strategia.

Kaikki esitykset kuvataan kahdeksalla HD-tasoisella kameralla eri kuvakulmista. Tapahtuman live streamia voi seurata maksullisesti netissä ja huippupuhujien omia haastatteluja ilmaiseksi MTV Uutisten kautta sekä MTV Katsomossa.

Tapahtuman lippujen hinnat vaihtelevat kakkoskatsomon 890 eurosta 2990 euron First Class-lippuun. Kaikki liput on siis kuitenkin jo myyty, ainoastaan sosiaalisessa mediassa saattaa yksittäisiä lippuja olla myynnissä. 

Nordic Business Forum on kahden nuoren yrittäjän ideoima ja alulle laittama suomalainen kansainvälisen tason yritystapahtuma. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin vuonna 2010 Jyväskylässä.

Tällä viikolla NBF kerää Helsinkiin yli 5 500 osallistujaa yli 20 maasta.

 Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilla suorana ja tallenteina.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.