Huippusuosittu Sata sydäntä alkaa AVAlla

Uusi sarja alkaa! Huippusuosittu italialainen telenovela Sata sydäntä (Cento Vetrine) starttaa AVAlla joulukuussa.

Vuodesta 2001 Italiassa esitetty sarja kietoutuu Cento Vetrinen ostoskeskuksen ja sen ihmisten ympärille. Ura, kunnianhimo sekä perhe ja ihmissuhteet luovat huikean taustan tarinalle, jonka päähenkilöt tavalla tai toiselle ovat osa Cento Vetrinen kauppakeskusta ja sen arkea.

Sata sydäntä on palkittu italiassa neljästi Telegatto- ja Telegrolla-palkinnoilla ja se jatkaa yhä suosiotaan kotimaassaan.

Tästä sarja alkaa:

Cento vetrine -kauppakeskusta johtaa valtataistelujen jälkeen uusi sankaritar Carol Grimani (Marianna De Micheli), jolla on vastassaan Castellin vallanhimoinen suku. Carolin pahin vihollinen on katala Rossana (Caterina Vertova). Carolilla oli suhde Rossanan edesmenneen miehen Alberton kanssa, ja suhteesta syntyi tytär Serena (Sara Zanier), jonka Carol luulee kuolleen synnytyksessä. Seurapiirit kuhisevat synkästä salaisuudesta. Naiset kilpailevat yhtiön johtajuuden lisäksi kuvioihin palanneen Ettore Ferrin (Roberto Alpi) sydämestä. Ettore Ferriä pidettiin vuosikausia kuolleena, mutta hän tekee paluun. Ettore on kahden vaiheilla. Rossana on hänen ensirakkautensa, mutta nyt hän on rakastunut Caroliin.

Sokaisevan vallanhimon, salaisuuksien ja riitojen keskellä ohjia yrittää pitää käsissään Corrado Braschi (Stefano Davanzati). Hän on on aina rakastanut Rossanaa ja tietää totuuden Serenasta. Tytön sanottiin kuolleen, mutta hänet adoptoitiin. Nyt kohtalo tuo tyttären äitinsä tueksi, yrityksen asianajajaksi.

Mukana olevat henkilöt:

Adriano Riva (Luca Capuano) on kirurgi. Nuori, kiehtova, rohkea, epäitsekäs ja intohimoinen mies kaihtaa juonittelua ja valtapelejä.

Kuvankaunis, tyylikäs Carol Grimani (Marianna De Micheli) tietää vetovoimansa ja henkiset vahvuutensa.

Hän on pätevä liikenainen, joka osaa myös rakastaa.

Castellin suvun rikas jälkeläinen, ulospäin päättäväinen ja voimakastahtoinen Cecilia Castelli (Linda Collini) on todellisuudessa herkkä nuori nainen, jonka elämä ei ole vielä tasapainossa.

Komisario Damiano Bauer (Jgor Barbazza) on nuori ja urheilullinen. Hänellä on kiehtovat vihreät silmät ja syvä katse. Hän seisoo jalat maassa. Karkean ja hiljaisen kuoren alla piilee antelias ja uskollinen mies.

Ettore Ferri (Roberto Alpi) on karismaattinen mies, menestynyt yrittäjä, Cento vetrinen kauppakeskuksen ja holdingyhtiö Ferrin perustaja. Hän hamuaa valtaa keinoja kaihtamatta.

Menestynyt liikemies Ivan Bettini (Pietro Genuardi) on aina ollut korkeassa asemassa holdingyhtiö Ferrissä. Ettoren ystävä ja vihollinen

Laura Beccaria (Elisabetta Coraini) on menestynyt muotisuunnittelija. Vahva, rohkea ja päättäväinen nainen, joka ei suostu kompromisseihin. Valerio Bettinin entinen vaimo etsii suurta rakkautta.

Serena Bassani (Sara Zanier) on asianajaja, Carol Grimanin tytär, kaunis, sisukas, aurinkoinen idealisti ja romantikko, joka uskoo oikeudenmukaisuuteen ja rakkauteen.

Sata sydäntä 13.12. alkaen tiistaista perjantaihin klo 16.20.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja