Huippusuosittu Rimakauhua ja rakkautta jatkuu upouusin jaksoin – tästä lähdetään liikkeelle!

Rakastettu, lukuisia televisioalan palkintoja kahminut brittiläinen draamakomedia Rimakauhua ja rakkautta palaa jälleen kotikatsomoihin.

Viime vuonna 13 vuoden tauon jälkeen palannut Rimakauhua ja rakkautta -sarja jatkuu! Sarjan tämän vuoden alussa C Moressa ja MTV3:lla ilmestynyt 6. kausi saa jatkoa heti tammikuun alussa, kun sarjan 7. kauden jaksot julkaistaan suoratoistopalvelu C Moressa.

Kuudennella kaudella seurattiin alkuperäisestä sarjasta tutun viisikon elämää 13 vuotta myöhemmin 5. kauden päättymisestä. Adam (James Nesbitt) palasi vuosien jälkeen Singaporesta nuoren morsiamensa kanssa, josta ehti kuitenkin jo erotakin kauden aikana rakastuttuaan vuokraemäntäänsä Tinaan.

Pete (John Thomson) kamppaili masennuksensa kanssa samalla kun Jenny (Fay Ripley) tavoitteli onnea avioliiton ulkopuolelta. David (Robert Bathurst) kitui onnettomana toisessa avioliitossa haikaillen perhettään ja deittailuun keskittyvää ex-vaimoaan Karenia (Hermione Norris) sekä joutui kavallussyytteiden kohteeksi. Adam yritti rakentaa uudelleen suhdetta teini-ikäiseen poikaansa Matthewiin (Ceallach Spellman), joka palasi maailmalta Englantiin muutamaa vuotta aiemmin.

Viidennen kauden lopussa menehtynyttä Rachelia (Helen Baxendale) ei nähty enää, tosin hänelle kaavailtiin aluksi paluuta haamun muodossa.

Seitsemäs kausi käynnistyy Adamin seurustellessa edelleen Tinan kanssa. Pariskunta asuu vastapäisissä asunnoissa, ja Adamin luo ovat muuttokuormansa kantaneet myös hänen poikansa Matthew sekä David, jota elämä on viime aikoina potkinut päähän.

Pete on karistanut masennuksensa ja Jenny yrittää sopeutua muutoksiin niin työssä kuin vapaa-ajalla – Tinan hyväksyminen osaksi porukkaa ei käy aivan helposti. Karenilla pyyhkii urallaan hyvin - ainakin pintapuolisesti. Ihmissuhdesotkut ja kasvukivut tavoittavat myös jälkipolven: Matthew'n, Karenin ja Davidin kaksostytöt Ellien ja Olivian sekä Chloen, joka edellisellä kaudella sai tietää, ettei Pete olekaan hänen biologinen isänsä.

Rimakauhua ja rakkautta -sarjan 7. kauden kaikki seitsemän jaksoa julkaistaan C Moressa 2.1.2018. Aiempien kausien tapaan myös uusimmat jaksot ovat peräisin käsikirjoittaja Mike Bullenin kynästä. Sarjasta on tekeillä jo 8. kausi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja