Huippustylisti Rachel Zoen syksyn uutuusvaatteet uhkuvat käytännöllisyyttä – katso kuvagalleria

Stylistinä uraa uurtanut Rachel Zoe on viime vuosina kokeillut siipiään myös muotisuunnittelun saralla. New Yorkin muotiviikoilla esitelty Zoen tulevan syksyn mallisto oli piristävän käytännöllinen.

Stylisti ja muotisuunnittelija Rachel Zoen, 41, tulevan kevään mallisto nähtiin vastikään catwalkilla. Stailaamisella mainetta karttaneen Zoen käytännönläheinen ajattelutapa heijastui selkeästi hänen suunnittelemaansa vaatemallistoon.

New Yorkin muotiviikoilla Zoen näytöksessä käytännöllisyys oli merkittävässä roolissa: miltei kaikki lavalla nähdyt vaatteet istuisivat käytännöllisinä bisnesnaisen ylle arkea. Piristävänä poikkeuksena teatraalisten näytösten joukossa Zoe osoitti pitävänsä jalkansa maassa – jopa asuja catwalkille suunnitellessaan.

Kerrospukeutuminen oli niin ikään vahvasti esillä Zoen näytöksessä: useat malleista oli puettu kerroksellisesti ja asukokonaisuuksista useimpia voisi yhdistellä keskenäänkin mutkattomasti. Stylistin viesti kerrospukeutumisen käytännöllisyydestän ja toimivuudesta tulikin näyttävästi selväksi näytöksen edetessä.

Zoen malliston värimaailma oli hyvin maanläheinen – kuten syysmallistoissa usein. Zoe osoitti kuitenkin selkeästi sen, kuinka ruskealla, mustalla ja valkoisellakin värillä on mahdollista luoda mielenkiintoisia ja persoonallisia asukokonaisuuksia.

AVAlla tiistaisin klo 19.00.

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja