Huippupromoottori paljasti: Eva Wahlström MM-otteluun Englannissa

3:34
Eva Wahlström säilytti MM-tittelinsä Las Vegasin ratkaisemattomassa ottelussa viime elokuussa.

Suomalaisnyrkkeilijä Eva Wahlström kohtaa hyvin todennäköisesti brittiläisen Terri Harperin MM-ottelussa Englannissa helmikuussa. 

Brittiläinen huippupromoottori Eddie Hearn paljasti lauantaisen otteluiltansa yhteydessä, että on päässyt yhteisymmärrykseen ottelun ehdoista Wahlströmin kanssa.

– Sopimusta emme vielä ole ehtineet allekirjoittaa, mutta suullisesti kyllä vahvistaneet hyväksymisemme tarjoukselle. Pienemmätkin yksityiskohdat oli toisessa sopimusversiossa korjattu toivomaamme muotoon, joten tällä viikolla asia varmaankin virallistetaan, neuvotteluissa Wahlströmiä edustanut Petri Paimander toteaa tiedotteessa. 

Harper, 23, on voittanut kaikki yhdeksän ammattilaisotteluaan. Wahlström on otellut 25 ammattilaiskamppailua, joista saldona 22 voittoa, kaksi ratkaisematonta ja yksi pistetappio.  

Wahlström ottelee seuraavaksi Salossa 30. marraskuuta. Hän kohtaa tuolloin 32-vuotiaan kenialaisen Consolata Musangan kamppailussa, jossa suomalaisen ylemmän höyhensarjan MM-vyö ei ole panoksena. Musangan tilillä on kahdeksan voittoa, neljä tappiota ja kolme ratkaisematonta.  

– Tässä vaiheessa pyrin keskittymään ainoastaan tulevaan Salon otteluun. Ajatus ei saa karata kauemmaksi, MM-vyötään jo viidesti puolustanut Wahlström alleviivaa. 

– Ilmeisen yritteliäs ja aggressiivinen ottelija kyseessä. Sellaista toivoinkin, koska sellainen vastus palvelee myös Harper-matsia ajatellen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja