Huippumallit esittelivät alusvaateuutuuksia Victoria's Secretin näytöksessä – katso seksikkäät kuvat!

Eilen New Yorkissa nähtiin odotettu muotinäytös, kun Victoria's Secret -alusvaatemerkin uutuuksia esiteltiin catwalkilla maailman kuuluisimpien alusvaatemallien yllä.

Victoria's Secret -alusvaatemerkin uusimpia tuulia nähtiin eilen huippumallien yllä New Yorkissa järjestetyssä muotinäytöksessä. AVA kokosi yhteen kattavan gallerian näytöksessä nähdyistä erikoisista ja erityisen seksikkäistä alusvaatteista.

Klassisia valintoja ja ripaus jotain uutta

Victoria's Secret -alusvaatemerkki on tunnettu erilaisista pitsisistä, erityisen naisellisista alusvaatteistaan, mutta tällä kertaa näytöksessä nähtiin näiden odotettujen prinsessamaisten alusvaatteiden rinnalla myös jotain uutta. Lavalla ihasteltiin myös hyvin persoonallisia alusvaatteita ja alusasuja, joiden linja oli huomattavasti räikeämpi ja rohkeampi, kuin mihin ollaan totuttu.

Alusvaatemerkin luomuksissa jo vuosia poseeranneet kaunottaret edustivat catwalkilla tänäkin vuonna huikean timmeinä näyttävissä asuissaan. Lavalla nähtiin muun muassa Miranda Kerr, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Erin Heatherton ja Behati Prinsloo. Victoria's Secretin tavaramerkiksi nousseet siivet komeilivat tänäkin vuonna upeiden mallikaunottarien selässä luomassa brändin näytöksille ominaista sadun tuntua.

Huippumallit häikäisivät näyttävissä alusvaatteissa catwalkilla

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat