Victoria's Secret -malli Doutzen Kroesilla on täydellinen bikinikroppa – katso kuvat!

Hollantilainen Victoria's Secret -malli Doutzen Kroes paljasti miamilaisrannalla upean vartalonsa bikineissä.

Doutzen Kroes, 27, osoitti Miamissa uimarannalla bikinityylillään sen, miksi hän edustaa näytöslavoilla yhtä maailman arvostetuimmista alusvaatemerkeistä.

Kuvankaunis Kroes viihtyi uimarannalla kirkkaissa oransseissa bikineissä, jotka eivät jättäneet paljon hänen vartalostaan arvailujen varaan. Urheilullisen huippumallin timmi vatsa ja upeat sääret pääsivät oikeuksiinsa niukoissa sporttisissa bikineissä.

Aikoinaan New Yorkiin kotimaastaan muuttanut Kroes ei ollut kuullutkaan Victoria's Secretin alusvaatemerkistä ennen kuin hän jo ensimmäistä kertaa edusti catwalkilla jumalaista vartaloaan esitellen alusvaatteissa. Tähän päivään mennessä Kroes on astellut näytöslavoilla alusvaatteissa jo seitsemän vuotta. Vaaleahiuksinen kaunotar bongattiin ensin erikseen alusvaatemerkin näytöksiin, mutta pian häntä pyydettiin jo brändin eturivin mallien, enkeleiden, joukkoon.

Poikatytöksi itseään kuvaileva Kroes on luonut menestyksekkään mallinuran ja tienannut hurjia summia työllään. Vuonna 2007 Kroesin arvioitiin tienanneen peräti 1,2 miljoonaa euroa mallina. Kroes on vuosien aikana poseerannut useiden arvostettujen muotijulkaisujen kansissa. Vaaleahiuksinen hollantilaiskaunotar on nähty muun muassa Timen, Voguen, Harper's Bazaarin, Seventeenin, Ellen, Marie Clairen, Glamourin ja W-lehden kannessa

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lähteet: Splash, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat