Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Huippukokki Hans Välimäki paljastaa: Näitä ruokia inhoan!

Julkaistu 05.02.2013 08:58(Päivitetty 05.02.2013 15:42)

Kahden Michelin-tähden huippukokki ja Top Chef -kilpailun päätuomari Hans Välimäki paljastaa omat inhokkiruokansa.

Top Chef -tuomariston eteen ei välttämättä kannata kantaa mitä tahansa herkkuja, sillä myös huippukokeilta löytyvät omat ruokainhokkinsa.Vaikka laadukkaista raaka-aineista pitäisikin ruoka-ammattilaisten käsissä syntyä aina herkullisia annoksia, ei ihmisen henkilökohtaiseen makuaistiin pysty aina vaikuttamaan.

Kahden Michelin-tähden Chez Dominique-ravintolann keittiömestari ja Top Chef -kilpailun päätuomari Hans Välimäki paljastaa omat inhokkiruokansa:

– Kiivi-hedelmä ja ananaskirsikka ovat sellaisia, joita ei kannata eteeni tuoda. Maksalaatikkokaan ei ole mikään suosikkini, mutta kyllä sitä nyt pystyy syömään. Porkkanalaatikko on ihan hirveää. Mistään hinnasta en laittaisi myöskään suuhuni raakaa maksaa tai raakaa munuaista. Että jos saa jonkun neronleimauksen, niin niitä ei tarvitse tuoda. Aika harvoin niitä onneksi tarjotaan, Välimäki nauraa.

Myös Pipsa Hurmerinnalla on oma ruokainhokkinsa. Lue lisää Top Chef -sivuilta

Top Chef Suomi – kolmas kausi tiistaisin klo 21 5.2. alkaen MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lisää aiheesta:

Henri Alén ihmettelee suositun jouluruoan parjaamista: "Eihän joulua ole ilman sitä!"Kokkisodan uusi kasvo Linnea Vihonen tyrmää ennakkoluulot: "On olemassa myös hyviä eineksiä"Huippukokki tyrmää tietyn raaka-aineen Kokkisodassa: "Ei tarvitsisi enää tuoda!"Harri Syrjänen paljastaa tämän hetken ehdottoman kausiherkun: "Sopii salaatteihin ja jälkiruokiin"Mökkiruokien ehdoton ykkönen – Henri Alén: ”Helppoa ja aivan hemmetin hyvää!” Tämä raaka-aine on huippukokki Harri Syrjäsen kauhukuva: ”Se ei ole vahvuuteni”
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen19:21
    Perhe

    Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"

  • Eilen16:55
    Moottorikelkat

    Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut"

  • Eilen14:52
    Sairaudet ja taudit

    Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiä

  • Eilen11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • Eilen09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää