Hui, Beverly Hills 90210 -tähti on luurankomaisen laiha

Tori Spelling kuvattiin viettämässä laatuaikaa perheen kanssa hälyttävän hoikassa kunnossa.

37-vuotias kahden lapsen äiti on kuitenkin kieltänyt julkisesti kärsivänsä syömishäiriöstä. Tuoreet kuvat perheenäidin ajanvietosta malibulaisella rannalla kertovat kuitenkin järkyttävää totuutta naisen laihuudesta.

Torin hoikasta varresta ei paljon lihaa luiden ympäriltä löydy, vaan naisen rintakehän luut paistavat ihon läpi. Myös kädet ja jalat ovat hoikkaakin hoikemmassa kunnossa. Erityisen irvokkaaksi luurankomaisen olemuksen tekee naisen silikonrinnat, jotka näyttävät kaikkea muuta kuin hyviltä.

Näyttelijätär on antanut viralliseksi selitykseksi laihalle ulkomuodolleen kärsimänsä sikainfluenssan, jonka takia joutui syömään kolme antibioottikuuria. Kuurien jäljiltä Tori oli heikossa kunnossa.

– Olin kipeänä kuukausien ajan ja minulla oli vaikeuksia syödä. Tämän takia menetin painoani. Näytin liian laihalta omastakin mielestäni ja meninkin tohtorin luo kysymään neuvoa, näyttelijätär kertoi People-lehdelle.

Sairauskierteen lisäksi Tori on joutunut viime aikoina keskittymään myös avioliittonsa kasassapitämiseen. Naisen avioliitto on huonoissa kantimissa, sillä työn, perheen ja parisuhteen yhteensovittaminen on ollut vaikeampaa kuin näyttelijätär odotti. Hän ei ole kuitenkaan eroamassa Dean-miehestään.

Katso Torin laihat kuvat täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat