Tori Spelling erosi miehestään Dean McDermottista 18 vuoden jälkeen: "En tunne itseäni rakastamisen arvoiseksi"

Tosi-tv-pariskunta Tori Spelling ja Dean McDermott eroavat.

The Beverly Hills, 90210-sarjan tähti Tori Spelling kertoo MissSpelling -podcastissa eronneensa miehensä näyttelijä Dean McDermottin kanssa. 

Viralliseksi eropäiväksi on merkitty 17. kesäkuuta 2023. 

McDermott ilmoitti tuolloin Instagramissa heidän erostaan ja poisti julkaisun hetkeä myöhemmin. 

– Raskain sydämin kerron, että 18 yhteisen vuoden ja viiden lapsen jälkeen minä ja Tori olemme päättäneet mennä eri teille ja aloittaa uuden matkan yksin, McDermott kirjoitti kesällä Instagramissa, jonka julkaisun hän poisti. 

Pariskunnan epäiltiin palanneen yhteen, mutta nyt Spelling hakee virallisesti eroa miehestään 18 vuoden avioliiton jälkeen. 

Eron syynä ovat erimielisyydet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Ex-parilla on viisi yhteistä lasta: Liam Aaron, 17, Stella Doreen, 15, Hattie Margaret, 12, Finn Davey, 11 ja Beau Dean. Spelling hakee lasten huoltajuutta, mutta haluaa lasten isälle tapaamisoikeudet. 

McDermott antoi aiemmin haastattelun, jossa kertoi eron johtuneen isosti hänen alkoholin ja lääkkeiden väärinkäytöstä. Mies myös kertoi ex-parin olleen pitkään vain kämppäkavereita rakastavaisten sijaan. 

Miehen mukaan hän en voinut jakaa enää samaa huonetta vaimonsa kanssa, sillä siellä nukkui liikaa eläimiä. Myös perheen possu nukkui vaimon huoneessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Spelling puhui puolestaan erosta ensimmäistä kertaa juuri julkaistussa podcastissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– En tunne itseäni rakastamisen arvoiseksi. Se on totuus. Ja se on jotain, mikä minussa on sisälläni. En halunnut sitä vaan se alkoi jo nuoruudesta, Spelling kertoo. 

Spelling ja McDermott avioituivat yksityisessä seremoniassa Fijillä vuonna 2006. He tapasivat toisensa elokuvan kuvauksissa. 

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat