Huhut yhteen paluusta Kourtney Kardashianin kanssa haudattu – Scott Disick palasi yhteen Sofia Richien kanssa

1:12
Myös Sofia Richie oli mukana, kun Kourtney Kardashian ja Scott Disick vierailivat Suomen Lapissa

Keväällä eronneet Scott Disick ja Sofia Richie ovat palanneet yhteen, hiiskuvat nimettömät lähteet.

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian erosi lapsiensa isästä Scott Disickistä vuonna 2015. Aiemmin kesällä ex-parin ympärillä on vellonut romanssihuhuja, kun Disickin uutisoitiin keväällä eronneen tyttöystävästään Sofia Richiestä.

Spekulaatioille täytyy nyt laittaa piste, sillä US Weeklyn mukaan Disick ja Richie ovat palanneet yhteen oltuaan muutaman kuukauden erossa toisistaan.

– He eivät aiemmin tulleet toimeen ja erosivat siksi, nimetön lähde kertoo amerikkalaislehdelle.

Hänen mukaansa 21-vuotias Richie ja 37-vuotias Disick ovat kuitenkin erossa oltuaan työstäneet asioita tahoillaan ja päättivät lopulta palata yhteen.

– He ovat jälleen yhdessä romanttisessa mielessä, lähde vahvistaa.

Myös toinen lähde vahvistaa huhut yhteen paluusta, jota on spekuloitu amerikkalaisissa tiedotusvälineissä heinäkuun aikana viimeistään siitä asti, kun kaksikko kuvattiin yhdessä kansallispäivänä 4. heinäkuuta.

– Sofia halusi, että Scott ratkaisee omat asiansa ensin, ja Scott puolestaan tahtoi kiinnittää enemmän huomiota perheeseensä. Hänelle perhe on aina tärkein.

Disick ja Richie ehtivät olla yhdessä lähes kolme vuotta ennen keväistä välirikkoaan, ja suhteeseen on mahtunut sekä ylä- että alamäkiä. 

Erohuhut alkoivat velloa, kun vuosien ajan päihdeongelmien kanssa kamppaillut Disick hakeutui vieroitushoitoon. Disickin lakimiehen mukaan syynä on traumat, joihin hän tarvitsi apua. Hän oli tiettävästi havahtunut asiaan karanteenin aikana.

Myös Disick on ollut alusta saakka mukana Kardashianin perheen elämästä kertovassa realityssa Keeping up with the Kardashians. Hänellä on kolme lasta ex-puolisonsa Kourtneyn kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja