Vieroituksesta kotiutunut Scott Disick erohuhujen pyörteessä – tyttöystävä kuvattiin toisen miehen seurassa

1:33
Uusimman KUWTK-kauden traileri.

Tosi-tv-tähti Scott Disick ja hänen tyttöystävänsä viettävät aikaa erillään.

Keeping Up With the Kardashian -sarjan tähtiesiintyjä Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick joutui vieroitushoitoon aiemmin. Mies on seurustellut seurapiiritähti Sofia Richien kanssa jo pidemmän aikaa. Richie kuvattiin kulkemassa Disickin hoitojen aikana toisen miehen seurassa, mikä sai aikaan spekulaatiot parin mahdollisesta erosta.

E News:nkertoman lähteen mukaan, pari ei ole kuitenkaan pistänyt lusikoita jakoon. Lähde kertoo lehdelle Richien antaneen viime aikoina poikaystävälleen tilaa tämän oltua hoidossa.

– Heidän suhteensa on ollut viimeisen kolmen vuoden aikana ylä- ja alamäkiä, mutta hän ei ole jättämässä miestä. Hän on erittäin lojaali Scottille, henkilö kertoo.

Lähteen mukaan Disick ei ole halunnut lähteä kodistaan sen jälkeen, kun palasi vieroitushoidosta.

– Sofia viettää aikaa nyt ystäviensä kanssa ja antaa Scottille tilaa. Scott on ollut hyvin haavoittuvassa tilassa viimeisen kuukauden aikana. Joskus heidän suhteelleen on parasta, että he saavat tilaa ja tekevät omia juttujaan, lähde kertoo.

Disick joutui Coloradolaiseen kuntoutuskeskukseen. TMZ:n julkaisemassa artikkelissa kerrotaan Disickin olleen siellä kokaiinin ja alkoholin käyttönsä vuoksi. Mies on kamppaillut vuosien ajan päihderiippuvuutensa kanssa.

Lähteet: TMZ, E! News.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja