Scott Disicikin väitetään menneen vieroitushoitoon – tähti uhkaa haastaa kuntoutuskeskuksen oikeuteen

Scott Disick on kamppaillut päihderiipuvuutensa kanssa vuosia. 

Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick on joutunut  Coloradolaiseen kuntoutuskeskukseen. TMZ:n julkaisemassa artikkelissa kerrotaan Disickin olleen siellä viime tiistaista lähtien kokaiinin ja alkoholin käyttönsä vuoksi. Mies on kamppaillut vuosien aikana päihderiippuvuutensa kanssa. 

Tieto on kuitenkin varsin ristiriidassa Disickin oman sanoman mukaan, sillä hänen lakimiehen mukaan syynä on traumat, joihin hän tarvitsi apua. Hän oli tiettävästi havahtunut asiaan karanteenin aikana. 

Disickin lakimies Marty Singer vahvistaa, ettei mies ole siellä kokaiinin ja alkoholin väärinkäytön vuoksi. 

– Hän lähti selvittelemään tuntemuksiaan, kun hänen äitinsä menehtyi kolme vuotta sitten, kolme kuukautta myöhemmin hänen isänsä kuoli. Scott teki päätöksen kirjautua klinikalle, jotta saisi käsiteltyä traumansa, lakimies kertoo. 

Disick uhkaa haastavansa nyt kuntoutuskeskuksen oikeuteen, koska se oli pettänyt hänet. Tähdestä oli vuotanut kuva julkisuuteen, jossa hän on kuntoutuskeskuksessa. Hänen mukaansa kuvan on ottanut joku hoitohenkilökunnasta. Asian tultua ilmi Disick oli lähtenyt viipymättä takaisin kotiinsa Los Angelsiin. 

Disick on kamppailut vuosia päihteiden väärinkäytön vuoksi ja hän on ollutkin useasti vieroitushoidossa ja joutunut kerran sairaalaan sen vuoksi. Miehen käyttäytymismalli päihteiden suhteen muuttui hänen tavattuaan nykyisen puolisonsa Sofia Richienvuonna 2017.

Lähde:TMZ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja