Ex-pariskunta Kourtney Kardashianin ja Scott Disickin ympärillä velloo romanssihuhuja – näin fanit spekuloivat asiaa

1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Fanit ovat seuranneet ex-pariskunnan liikkeitä viimeaikoina silmät tarkkana. 

Tositeleviotähti Kourtney Kardashian erosi lapsiensa isästä Scott Disickistä vuonna 2015. Viime aikoina ex-pariskunnan ympärillä on kuitenkin vellonnut spekulaatioita romanssin vivahteista. Spekulointi lähti liikkelle ex-pariskunnan somekäyttäytymisestä. Heidän faninsa ovatkin seuranneet nyt silmä tarkkana heidän käytöstään.  

Kaikki sai alkunsa, kun Kourtney julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa farkut ja liian suuri ruutupaita päällään, pieni karitsa sylissään. Fanien katse ei kiinnittynyt kuitenkaan suloiseen karitsaan vaan Kourtneyn vaatteisiin. Fanit väittivät, että Kourtneyn päällä oleva ruutupaita on nähty aiemmin Scottin päällä, joten he uskovatkin heidän palanneen yhteen sillä verukkeella. 

Nyt näyttää siltä, että Scott on voinut huomata nämä spekulaatiot. Kourtney julkaisi maanantaina itsestään kuvan Instagram-tililleen, jossa poseeraa valkoisessa minimekossa ja polviin ulottuvissa saapikkaissa, sekä keltaisessa ruutupaidassa. 

Fanien spekuloinnit saivat lisää tuulta alleen, kun Scott kirjoitti kyseiseen kuvaan "kiva paita". Nyt fanit ihmettelevätkin sitä, että lyökö Scott lisää tulta liekkeihin flirttailevilla kommenteillaan. 

Arvoitukseksi jää, ovatko spekulaatiot fanien yliliiottelua vai onko ilmassa romanssia. Spekuloinnista huolimatta Kourtney ja Scott ovat olleet eronsa jälkeen hyvissä väleissä ja matkustelleetkin yhdessä. Scott erosi vastikään puolisostaan Sofie Richiestä, joka oli mukana viime vuonna  ex-pariskunnan kanssa lomalla Suomessa.

Viime sunnuntaina juhlittiin Yhdysvalloissa isänpäivää. Kourtney julkaisi sen kunniaksi Instagram-tilillään onnentoivotukset ex-puolisolleen. 

– Hyvää isänpäivää, kiitos näistä kolmesta spesiaalista tyypistä, Kourtney kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuvassa poseeraa Kourtney, Scott, sekä heidän lapsensa Mason, 10, Penelope, 7, Reign, 5. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja