Huhumylly pyörii villinä – pakeniko myös prinssi Harry Kanadaan?

0:56
Harry ja Meghan pudottivat uutispommin keskiviikkona

Herttuatar Meghanin uutisoitiin aiemmin paenneen herttuaparin yllä leijuvaa massiivista kohua Kanadaan. Daily Mailin mukaan myös prinssi Harry on mahdollisesti poistunut Britanniasta.

Huhumylly Sussexin herttuaparin ympärillä pyörii yhä vimmatusti brittimediassa, vaikka pariskunnan uskotaan vetäytyneen kuninkaallisen perheen eturivistä juuri median muodostamien paineiden takia.

Brittilehti Daily Mail kertoi aiemmin herttuatar Meghanin  paenneen kohua Kanadaan, missä pari lomaili jouluna pienen Archie-poikansa kanssa. Meghan ehti olla Britanniassa vain kolme päivää sen jälkeen, kun hän ja prinssi Harry palasivat lomalta Kanadasta.

Meghanin uutisoitiin jättäneen prinssi Harryn selvittämään sotkuista tilannetta, sillä pariskunnan keskiviikkona antanut ilmoitus tuli puskista niin kuningatar Elisabetille kuin koko muulle kuninkaalliselle perheelle.

Daily Mailin mukaan kuningatar on sokki-ilmoituksen seurauksena käynyt useita puhelinkeskusteluja Harryn, tämän veljen prinssi Williamin sekä veljesten isän prinssi Charlesin kanssa.

Nyt lehti on saanut vihiä, että myös Harry olisi pakenemassa massiivisiin mittasuhteisiin paisunutta kohua Kanadaan vaimonsa perässä. Asiaa ei kuitenkaan ole pystytty vahvistamaan.

Archien uutisoidaan jääneen Kanadaan lastenhoitajan ja Meghanin parhaan ystävän hoiviin, kun Harry ja Meghan palasivat lomaltaan Britanniaan alkuviikosta. Pari edusti tiistai-iltana Kanadan lähettilään luona ja kiitteli yllättäen Kanadaa vieraanvaraisuudesta lomansa aikana, vaikka kyseessä ei ollut virallinen vierailu.

Heti seuraavana päivänä pari ilmoitti vetäytymisestään ja tiedotti viettävänsä jatkossa enemmän aikaa myös Pohjois-Amerikassa. Herttuapari aikoo myös työskennellä tullakseen ”taloudellisesti riippumattomaksi” brittihovista.

Meghanin arvellaan pysyttelevän ulkomailla mahdollisesti pidemmän aikaa. Harryn uskotaan puolestaan palaavan Britanniaan ensi viikolla, sillä hänelle on merkitty torstaiksi edustustehtävä Buckinnghamin palatsiin.

Sisäpiiri on ennakoinut, että Harry ja Meghan saavat pitää kuninkaalliset tittelinsä, mutta silti nauttia aiempaa vapaammasta elämästä, kuten he itse ovat toivoneet.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja