Huh, mitä muotia – poksahtava pyöräilykypärä

Ruotsalaiset ovat suunnitelleet pyöräilykypärän, joka kääntää varmasti katseet. Turvatyynyn tavoin käyttäytyvä kypärä poksahtaa täyteen onnettomuuden sattuessa.

Ruotsalaiset ovat suunnitelleet pyöräilykypärän, jolla voi taatusti erottautua massasta. Nailonkankaasta valmistettu pyöräilykypärä on hupun näköinen, mutta kypärä käyttäytyy turvatyynyn tavoin poksahtaen täyteen epätavallisten liikkeiden, kuten törmäyksen sattuessa. Kypärä suojaa koko päätä, jättäen vain näkökentän avoimeksi.

Huomaamattomammasta lookista haaveileva voi valita turvakaulurin, joka toimii niin ikään turvatyynyn tavoin. Valmistaja kehuu kaulurin kaunista muotoilua ja kertoo sen sopivan minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Kaulurin kuori on mahdollista vaihtaa, jolloin se on helppo yhdistää eri värisiin vaatteisiin.

Uudenlaista muotoilua tekevä Hövdingon halunnut tavoittaa turvatyynyillään ne pyöräilijät, jotka eivät halua pitää pyöräilykypärää niiden ulkonäön takia.

– Mielestämme kypärien valikoima on suppea. Olemme halunneet jättää ihmisille pyöräilyyn kuuluvan vapauden tunteen ja mahdollisuuden pyöräillä pilaamatta kampausta.


AVA

Lähde ja kuvat: hovding.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja