Mainos

Huawein huipputekniset uutuuskellot sopivat jokaiseen tyyliin – voit muokata niiden ulkonäköä itse

Huawein tyylikkäät lippulaivakellot tekevät vaikutuksen modernilla muotoilullaan, ja monipuolisen suunnittelunsa vuoksi ne sopivat sekä arkeen että juhlaan.

Kello on kautta aikain ollut huolitellun tyylin kruunu. Ajan saatossa kellotyyli on kehittynyt taskukelloista sekä perinteisistä rannekelloista nykyaikaisiin älykelloihin, jotka tekevät vaikutuksen ominaisuuksillaan – ne kun usein tietävät käyttäjästään enemmän kuin käyttäjät itse.

Kesäkuun alussa markkinoille tulleet Huawei Watch GT3 Pro -uutuuskellot nostavat tyylitietoisen sekä ajan hermoilla olevan käyttäjän kellotyylin uudelle tasolle. Ajattoman elegantin sekä muunneltavan ulkoasunsa vuoksi ne ovat monipuolinen asuste kaikenlaiseen pukeutumiseen, sillä käyttäjä voi itse muokata niiden ulkonäköä muunneltavilla kellotauluilla.

Titaanisella tai keraamisella muotoilulla saatavat Huawei Watch GT3 Pro -kellomallit taipuvat saumattomasti sekä päivä- että iltakäyttöön. Ominaisuuksiensa vuoksi ne ovat loistava kumppani lenkille, sekä golfkentälle, kokoukseen tai iltamenoihin, ja ne tekevät näyttävän tyylin niin työtapaamiseen kuin rentoon vapaa-aikaan – mukavuudesta tai kestävyydestä tinkimättä.

Huawei Watch GT Pro 3 -kellojen ensiluokkaisten urheilu- ja terveystoimintojen salaisuus on mittava suomalainen kehitys- ja suunnitteluyhteistyö. Urheiluominaisuuksien aivoina toimiva  TruSport-algoritmi on kehitetty Huawein Helsingin tuotekehityskeskuksessa.

Viimeistelisitkö tyylisi sporttisen tyylikkäällä titaanisella Huawei Watch GT 3 Prolla , vai sopisiko ranteeseesi paremmin siron ajaton keraaminen Huawei Watch GT 3 Pro ?

Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm: Ylellistä kauneutta

Keraamisesta rungosta tunnistettava Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm kiinnittää huomion ylellisellä ulkonäöllään. 43-millistä kellotaulua päällystävä, 1 500 asteen lämpötilassa viimeistelty timanttijauhekiillotus saa kellon säkenöimään joka kulmasta katsottuna, ja rungon klassinen valkoinen väri sopii täydellisesti yhteen asun kuin asun kanssa.

Kellon jokainen elegantti yksityiskohta on suunniteltu tekemään vaikutus, aina huippulaatuisista materiaaleista suureen, safiirilasista valmistettuun näyttöön saakka. . Malli on saatavilla joko keraamisella rannekkeella ja vaaleankultaisella kehyksellä tai nahkaisella rannekkeella sekä hohtavan hopeaisella kehyksellä varustettuna – valitse itse tyyliisi paremmin sopiva.

Keraamisen mallin aaltoilevat kehykset ovat saaneet inspiraationsa yön ja päivän vaihtelusta, ja teema toistuu myös monissa eksklusiivisissa kellotauluissa. Kellotauluja on lukuisia erilaisia, ja niitä vaihtamalla päivität kellosi ulkoasun aina vapaa-ajalta iltamenoihin.

Kello on luotettava kumppani myös matkalle, sillä tyypillisellä käytöllä 43-millisen mallin akku kestää jopa kokonaisen viikon ajan.

Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm: Rentoa urheilullisuutta

Keraamisella, titaanisella tai nahkaisella rannekkeella saatavassa titaanirunkoisessa Huawei Watch GT 3 Prossa yhdistyvät urheilullisuus, tyylikkyys sekä rentous.

Kellon tarkoin leikatut reunat, kestävä ja naarmuuntumaton 46-millinen safiirikellotaulu sekä saumaton titaanirunko takaavat vahvan sekä vaikuttavan kellomallin, joka lisää pukeutumiseen katseet kääntävän annoksen charmia.

Kellon hohtava kruunu on valmistettu kestävästä titaanista, ja se heijastaa valoa tyylikkäästi jokaisessa liikkeessä sekä tilanteessa. Päivänvaloon mukautuva, korkearesoluutioinen sekä kirkas AMOLED-värinäyttö kertoo ajan sekä esittelee selkeästi kellon lukuisat älykkäät ominaisuudet. Muunneltavat kellotaulut viimeistelevät pukeutumisen aina business-tapaamisesta salille, ja tekevät takuuvarman vaikutuksen sekä puvun että rennon arkityylin kanssa puettuna.

Jopa kaksi viikkoa kestävä akku, sujuva käyttökokemus sekä huoliteltu ulkonäkö tekevät Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm:stä vaivattoman, näyttävän sekä vaikuttavan luottoasusteen.


Lue myös:

    Uusimmat