HPK:lle pahoja takaiskuja – kaksi avainpelaajaa pitkään sivussa: "Meillä on pelimerkkejä panostaa"

SM-liigaseura HPK koki kaksi pahaa takaiskua, kun hyökkääjät Philippe Cornet ja Markus Nenonen loukkaantuivat. HPK:n mukaan molemmat ovat sivussa vähintään runkosarjan loppuun asti.

Kaksikosta Cornet loukkaantui perjantain HPK-Pelicans -ottelussa ja hän on sivussa runkosarjan loppuun asti.

Nenonen puolestaan jäi sivuun lauantain ottelussa Jyväskylässä JYPiä vastaan. Nenosen paluu tapahtuu arviolta vasta runkosarjan jälkeen.

Tällä kaudella kanadalaishyökkääjä Cornet, 28, on nakuttanut 44 runkosarjaottelussa tehot 12+12=24. Nenonen, 26, on puolestaan iskenyt 47 runkosarjaottelussa tehot 14+12=26.

Liigan siirtoikkuna sulkeutuu 15.2. HPK:n urheilujohtajan Mika Toivolan mukaan seura saattaa tehdä liikkeitä markkinoilla.

– Loukkaantumisten pituudet ovat tulleet nyt tietoomme ja kartoitamme tilannetta. Olen sanonut useasti tällä kaudella, että meillä on vielä hieman pelimerkkejä panostaa, mutta hosumaan ei kannata ruveta, Toivola toteaa.

Samalla HPK tiedotti maalivahdin Rasmus Reijolan paluusta takaisin Mestis-seura RoKin riveihin. Reijolan vuokra-ajan oli määrä kestää helmikuun puoleen väliin saakka, mutta Emil Larmin nopea paluu muutti suunnitelmia.

Lue myös:

    Uusimmat