Honda CR-V saa päivitetyn ilmeen kevään aikana

Uudistuksia tulee niin auton sisä- ja ulkoilmeeseen kuin tekniikkaankin. Keulasta uuden mallin erottaa uudelleen muotoilluista ajovaloista sekä maskista ja aiempaa leveämmän vaikutelman antavasta puskurista ja helmasta. Myös takavalot ovat saaneet päivitetyn ilmeen.

Sisätiloissa on kiinnitetty huomiota toimivuuteen ja laatuvaikutelmaan. Lisäksi tarjolla on kokonaan uusi Honda Connect -viihdejärjestelmä. Seitsemäntuumainen kosketusnäyttö kuuluu vakiovarustukseen, mutta esimerkiksi peruutuskamera ja navigointijärjestelmä täytyy valita mukaan lisävarustelistalta.

Nelivetomallistossa on moottorivaihtoehtona tuttu 2-litrainen 155 hevosvoimainen bensiinimoottori. Sen lisäksi tarjolle tulee uusi aikaisempaa tehokkaampi 1,6-litrainen diesel, joka tarjoaa 160 hevosvoimaa ja 350 Nm väännön. Tämän moottorin yhteyteen saa kuusiportaisen manuaalivaihteiston lisäksi valittua täysin uuden 9-vaihteisen automaattivaihteiston. Tämän yhdistelmän hiilidioksidipäästöt ovat nyt alle 135 g/km, joka on jopa 20 prosenttia aikaisempaa automaattia pienemmät.

Etuvetoversioon on tarjolla bensiinimallin lisäksi edeltäjästä tuttu 120 hevosvoimainen 1,6-litrainen diesel. Etuvetomallien yhteydessä vaihteistoa käytetään käsin.

Uudistunut Honda CR-V tulee Eurooppaan kevään aikana.

Lue myös:

    Uusimmat