Homma hallussa? Näin saat ainakin uskoteltua niin vieraillesi

Oletko kotiasioissa hieman huithapeli? Älä paljasta tätä vieraillesi! Näppärien vinkkien avulla saat heidät luulemaan, että homma on hanskassa, eivätkä hanskat todellakaan ole hukassa.

Syöt ehkä muroja päivälliseksi, etkä osaa keittää kananmunia, mutta ei kenenkään sitä tarvitse tietää. Huijaamalla tästäkin selviää!

Lue Buzzfeedin vinkit, joiden avulla saat vieraasi uskomaan, että olet täydellinen kodinhengetär!

1. Laita tavaraa purkkeihin

Kannat riisin ja pastan kaupasta kotiin ihan käyttökelpoisissa muovisissa pusseissaan, mutta älä tuudittaudu harhaan. Heitä pussit pois ja kaada niiden sisältö isoihin purkkeihin, ja laita ne esille. Näin vieraasi luulevat, että sinulla on ymmärrystä tällaisista visuaalisista asioista.

2. Varusta jääkaappisi kivennäisvedellä

Vieraidesi ei tarvitse tietää, että juot oikeasti aina hanavettä. Jos todella haluat häikäistä heidät, anna heille kivennäisvettä jääkaapistasi mainitsematta asiasta erikseen. Vieraat luulevat, että juot vähän hienompaa vettä jatkuvasti.

3. Siivoa kylpyhuoneesi

Kaikista vähintä, mitä voit tehdä, on lorauttaa vähän puhdistusainetta pönttöön, pyyhkiä peilin ja kiillottaa hanan. Olisi varmaan jo aikakin tälle operaatiolle?

4. Piilota hammasharjasi

Kun vieraasi tulevat käymään, piilota kylpyhuoneestasi kaikki tavarat, joita oikeasti käytät. Laita ne kylpyhuoneen kaappiin ja ota kaapista sen sijaan esille kaikki ne uutukaisuuttaan kiiltävät tuubit, joita et ikinä käytä. Useimmat näistä purkeista ja puteleista ovat lahjoja ihmisiltä, jotka eivät edes tunne sinua tai hotellista napattuja minivoiteita. Nyt on niiden hetki päästä parrasvaloihin.

5. Laita lehteviä yrttejä vedellä täytettyyn purkkiin

Osta vähän basilikaa, persiljaa tai korianteria ja laita ne purkkiin, jossa on vettä. Saat aikaiseksi "todellakin kasvatin nämä itse" -fiiliksen. Yrteistä on muutakin hyötyä, sillä voit ripotella niitä ruoan palaneiden osien päälle.

6. Peitä sohvasi sisustustyynyillä

Siustustyynyjä saa melko edullisestikin, ja ne saavat vieraasi luulemaan, että oikeasti välität väreistä ja kuoseista ja sen sellaisesta. Ne sopivat myös tahrojen piilottamiseen, kun olet nukahtanut kaljatökki kädessäsi katsoessasi Mentalistia.

7. Laita kovakantinen kirja yöpöydälle, ja muista kirjanmerkki

Tarkoituksesi oli tietenkin lukea Rikos ja rangaistus -opus ihan oikeasti, joten mikset myös lavastaisi tilannetta niin, että se myös näyttää siltä?

8. Täytä suurin omistamasi kulho sitruunoilla

"Otan tämän vain pois tästä tieltä", sanot juuri ennen kuin istutte päivällispöytään varmistuttuasi tietenkin ensin siitä, että kaikki ovat nähneet sitruunakulhosi. Luonnollisestikaan et mainitse asiasta enää – kaikki vain olettavat, että sinulla on kasapäin kotona tehtyä sitruunavoita kaapeissasi, ja että käytät sitruunaa kaikissa monimutkaisissa resepteissä.

9. Näytä viherpeukalosi

Rahapuu on valintasi, kun haluat helppohoitoisen kasvin kotiisi – se on käytännössä kuolematon. Nappaa jostain pari oksaa, ja laita ne lasipulloon esille. Jos tämä suunnitelma ei onnistu, muutama risu viinipullossa toimii myös. Kotisi näyttää heti vehreämmältä.

10. Himmennä valot

Jos vieraasi eivät voi nähdä pölyä, sitä ei ole olemassa. Laita pari tuoksukynttilää palamaan kylpyhuoneeseen ja sammuta valot.

11. Esitä, ettet muista, mitä viiniä sinulla on

Jos heität ilmoille jotain "Luulen, että minulta löytyy Cabernet Sauvignonia jostain" -tyyppistä, vaikuttaa siltä kuin et olisi ostanut pulloa vasta edellisenä päivänä.

12. Häkellytä vieraasi tarjoamalla eri teevaihtoehtoja

"Teetä? Totta kai! Löytyisi vihreää teetä, minttua, kamomillaa, sitruuna-mandariinia, jasmiinia, rooibosta ja mansikkaa."

Jos et jaksa varustautua kymmenillä eri laaduilla, keksi päästäsi kymmenen ensin mainitsemaasi ja lopeta luettelo kolmeen, jotka sinulta oikeasti löytyy. Vieraat ovat unohtaneet ne kymmenen ensimmäistä jo siinä vaiheessa.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat