Hollywoodin tähtipuvustaja jakaa parhaat tyylivinkkinsä

Patricia Field, palkittu vaatesuunnittelija ja stylisti on tyyli-ikoni, jonka makuun Hollywood-tähdet luottavat. Se toinen nainen -elokuvan puvustaja jakaa onnistuneen tyylin salaisuudet.

Muotisuunnittelija Patricia Field sanoo, että tärkeintä pukeutumisessa ja oman tyylin löytämisessä on oppia tuntemaan itsensä.

– Itsensä rakastaminen on avain persoonalliseen tyyliin. Itsevarmuus on hyvä asia, hän toteaa.

– Löydä itsesi, pysy uskollisena itsellesi ja ilmaise itseäsi. Itsensä ilmaiseminen tarkoittaa tunteiden ilmaisemista, eikä sillä ole mitään tekemistä rohkeuden kanssa. Ihmiset tulevat kehumaan minua rohkeaksi, mutta en minä ole. Tiedän vain, mitä tunnen, ja olen riittävän itsevarma ilmaisemaan sen, Field pohtii.

Millaisia neuvoja Fieldillä on naisille, joilla ei ole varaa ostaa kalliita merkkivaatteita?

– Sillä ei ole merkitystä, onko vaate merkkituote vai ei. Tärkeintä on, että ihminen tuntee itsensä hyvin. Jos näet kaupassa vaatekappaleen, josta pidät, osta se. Vaatekaapin tulee heijastaa sinua itseäsi ja kertoa siitä, kuka ja millainen olet.

Sortsien käyttämiseen hänellä on kuitenkin tiukka neuvo.

– Jos jalkasi eivät ole esittelykunnossa, älä käytä sortseja. Tämäkin liittyy siihen, että tuntee itsensä ja myös fyysiset ominaisuutensa hyvin, Field neuvoo.

Patricia Field on tehnyt pitkän ja arvostetun uran ja suunnitellut vaatteita muun muassa Sinkkuelämää-sarjaan. Hän on puvustanut myös parhaillaan elokuvateattereissa pyörivän Se toinen nainen -elokuvan tähdet. Suunnittelija innostui vaatteista on pikkutyttönä.

– Ensimmäinen vaatemuistoni on, kun pukeuduin lehmitytöksi neljä- tai viisivuotiaana. Rakastin asua, ja pidin sitä taukoamatta.

– Minusta pukeutuminen on edelleen hauskaa. Monet sanovat, että tyylini on hieman rock-henkinen, mutta itselläni ei ole koskaan ollut yhtä sanaa kuvailemaan sitä. Tykkään kertoa vaatteillani tarinoita, ja minulla on usein teemoja vaatteissani.

Lähde: SF-Film Finland

(MTV - LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat