Hollywood-tähtien yllätyshäät – nämä parit ovat avioituneet salaa!

Monet Hollywood-tähdet pitävät yksityiselämänsä mielellään yksityisenä. Tiesitkö, että esimerkiksi kaikki nämä kymmenen tähtiparia ovat viettäneet häitään salassa?

Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg avioitui hiljattain pitkäaikaisen tyttöystävänsä, Priscilla Clanin kanssa matalaa profiilia pitäen. He eivät kuitenkaan ole ensimmäisiä tunnettuja kasvoja, jotka päättävät viettää häitä kaikessa hiljaisuudessa ja poissa median näkyviltä. Kaikki eivät halua viettää häitään Kim Kardashianin tapaan eli televisioida koko sirkusta. Bettyconfidential.com listasi kymmenen kuuluisaa tähtiparia, jotka menivät naimisiin vaivihkaa kuten ketkä tahansa tavalliset tallaajat.

1. Rachel Weisz & Daniel Craig


Näyttelijät Daniel Craig, 44, ja Rachel Weisz, 42, pitivät parisuhteensa niin hyvin salassa, että suurin osa ei edes tiennyt heidän seurustelevan, kun pari palasi viikonloppulomalta kesäkuussa 2011 ja oli yhtäkkiä naimisissa. Pienissä häissä oli vain neljä vierasta: kaksi ystävää todistajina sekä Craigin tytär ja Weiszin poika. Craig on aiemmin ollut naimisissa skottinäyttelijä Fiona Loudonin kanssa 90-luvun alussa. Weiszillä on puolestaan ollut yhdeksän vuoden suhde elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn kanssa.

2. Ricki Lake & Christian Evans


Talk show -juontaja Ricki Lake, 43, karkasi tavis-poikaystävänsä Christian Evansin kanssa salaa naimisiin 8. huhtikuuta 2012 jättäen suuren paljastuksen vasta sitä seuraavalle viikolle. Etelä-Kaliforniassa pidetty vihkitilaisuus oli pieni ja salainen – katso kuva Ricki Lakesta morsiamena Bettyconfidential.comin sivuilta!

3. Natalie Portman & Benjamin Millepied


Näyttelijä Natalie Portman, 30, ja koreografi-tanssija Benjamin Millepied, 34, voittaisivat ehdottomasti, jos kisattaisiin salaisimmasta parisuhteesta ja häistä kautta aikain. Ei ole koskaan ollut ihan varmaa, milloin he alkoivat seurustella. Epävarmaa oli myös, koska pari kihlautui ja vieläkään ei ole aivan varmaa tietoa, menikö pari todella naimisiin helmikuussa 2012. Sormukset valmistanut kultaseppä vakuutti sormusten olleen vihkisormukset. Kuka saattoi arvata, että häiden pitäminen salassa näin hyvin voi onnistua?

4. Penélope Cruz & Javier Bardem


Myös näyttelijät Javier Bardem, 43, ja Penélope Cruz, 38, pitivät parisuhteensa poissa punaiselta matolta ja paparazzien nähtäviltä. Parisuhdetiedot he vahvistivat vain kerran mennessään naimisiin kesällä 2010. Pari sai tammikuussa 2011 esikoisensa, Leo Encinas Bardemin.

5. Miranda Kerr & Orlando Bloom


Näyttelijä Orlando Bloom, 35, ja huippumalli Miranda Kerr, 29, ilmoittivat kihlauksestaan kesäkuussa 2010 kolmen vuoden seurustelun jälkeen – jonka jälkeen pari karkasi häämatkalleen heinäkuussa tehden vahvistuksen avioitumisestaan vasta sitten, kun olivat jo lähteneet. Pitkään mediassa pyörineiden kihlaushuhujen jälkeen ei mikään ihme!

6. Megan Fox & Brian Austin Green


Näyttelijäpari Megan Fox, 26, ja Brian Austin Green, 38, purki ensimmäisen kihlauksensa vuonna 2009. Rakastavaiset palasivat yhteen kesäkuussa 2010 ja virallistivat suhteensa Havaijilla saman kuun lopussa.

7. Carey Mulligan & Marcus Mumford


Monen muun yksityisyyttään varjelevan kollegansa tavoin näyttelijä Carey Mulligan, 27, ja muusikko Marcus Mumford, 25, poistuivat viikonlopuksi lomalle ja palasivat avioparina. Häitä vietettiin Englannin maaseudulla. He kävivät lapsuudessaan keskenään kirjeenvaihtoa ja tiet kohtasivat aikuisina uudelleen. Suloista!

8. Julia Roberts & Danny Moder


Näyttelijä , 44, ja kameramies Daniel ”Danny” Moder tapasivat The Mexican -elokuvan kuvauksissa vuonna 2000. Kesäkuuhun 2001 mennessä Roberts erosi silloisesta poikaystävästään Benjamin Brattista ja Moder oli hakenut avioeroa silloisesta vaimostaan. Heinäkuun 4. päivä 2002 pari lennätti luokseen 60 vierasta Robertsin New Mexicossa sijaitsevalle tilalle. Verukkeena oli Yhdysvaltojen itsenäisyyspäiväjuhlat, mutta vieraiden saavuttua pari paljasti, että kyseessä onkin itse asiassa hääjuhla. Pari on pysynyt onnellisesti yhdessä pian kymmenen vuotta ja heillä on kolme lasta.

9. Mariah Carey & Nick Cannon


Laulaja Mariah Carey, 42, ja Nick Cannon, 31, kielsivät heidän ympärillään pyörineet romanssihuhut koko ajan – kunnes Carey julkisti toukokuussa 2008 kuvan, joka vahvisti parin menneen naimisiin jo edellisessä kuussa. Vaikka he olivat seurustelleet vain noin kaksi kuukautta ennen sormusten vaihtamista pari näyttää olevan vahvempi kuin koskaan. Hiljattain he uusivat avioliittovalansa ja järjestivät ilmiömäiset ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat kaksosilleen Moroccanille ja Monroelle.

10. Renée Zellweger & Kenny Chesney (eronneet)


Tätä avioliittoa ei kukaan osannut odottaa. Country-tähti Kenny Chesney, 44, ja Bridget Jones -tähti Renée Zellweger, 43, tapasivat tsunamin uhrien hyväksi järjestetyssä tapahtumassa vuonna 2005 ja avioituivat kuukautta myöhemmin. Valitettavasti liitto ei ollut kestävää sorttia: pari erosi neljä kuukautta myöhemmin ja avioliitto mitätöitiin. Kun perusteluja eroon kyseltiin, Zellweger käytti ex-siipastaan muun muassa sanaa "huijari".

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja