Julia Roberts: Tämä pitää minut nuorekkaan näköisenä!

Näyttelijäkaunotar Julia Robert kertoo omaavansa yksinkertaiset kauneusrutiinit. Mikä saa tähden pysymään nuorekkaan näköisenä vuodesta toiseen?

Kerro, kerro kuvastin -elokuvan tähdellä Julia Robertsilla, 44, on miehensä Danny Moderin kanssa kolme lasta: seitsenvuotiaat kaksoset Hazel ja Phinnaeus sekä nelivuotias Henry. Tähti kiittää perhettään nuorekkaasta ulkonäöstään.

– Sinun on pidettävä huolta itsestäsi, eikö niin? Se pysyy yllä onnellisuudella ja hyvän miehen rakkaudella. Mielestäni se pitää sinut (kunnossa). Minulla on Prinssi Uljaani, joten hyvin menee. Mikä tekee hänestä hurmaavan? Se tieto kuuluu minulle, ei sinulle, Roberts sanoo.

– Katson peiliin vain aamuisin, kun pesen hampaani. En panosta siihen (ulkonäkööni) paljoakaan. Tarkoitan, että kaikki joilla on lapsia, tietävät, että (laittautumiseen) ei ole paljoa aikaa, Roberts lisää.

Roberts kertoi myöntävänsä olevansa hämmentynyt siitä, miten paljon ihmiset käyttävät aikaa ja rahaa yrittääkseen näyttää hyvältä.

– Se on melko uskomatonta. Mielestäni se on oikeastaan uuvuttavaa, mutta kai jollain ihmisillä sitten on enemmän aikaa käytettävänään siihen kuin mitä minua edes kiinnostaisi, Roberts kertoi brittiläiselle OK! -lehdelle.

Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja