Hollywood-tähti paljasti lapsensa isän henkilöllisyyden

Hollywood-tähti Minnie Driver on paljastanut lapsensa isän henkilöllisyyden. Henkilöllisyys oli salassa viimeiset kolme vuotta, Daily Mail uutisoi.

Näyttelijä Minnie Driver on aina ollut hyvin suojeleva kolmevuotiaan poikansa yksityisyydestä. Tähti ei ole aiemmin paljastanut, kuka Henry-pojan isä on. Enää Driverillä ei ole syytä salailuun. Tähti nimittäin paljastaa, että pojan isä on tähden entisen televisiosarjan The Richesin käsikirjoittaja.

– Me emme olleet yhdessä ja hän ei ollut varsinaisesti mukana showbisneksessä, joten päätin suojella häntä julkisuudelta. Hän ei ole kuuluisa, taustalla ei ole mitään isoa juttua, Driver sanoo.

Huhujen mukaan mies jätti Driverin kun hän kuuli, että tämä on raskaana. Oli niin tai näin, Driver myöntää, että mies on nykyään osa pojan elämää.

– Onko hän hyvä isä? Tavallaan. Hän pohtii asiaa…tarkoitan, että hän ei ole ollut niin paljon mukana pojan elämässä, omasta tahdostaan. Mutta nyt hän on, Driver kertoo.


Driver on myöntänyt haaveilevansa isommasta perheestä, mutta tähti ei usko että pystyisi kasvattamaan kahta lasta yksinään. Ensimmäinen raskaus meni kuitenkin hyvin yksinäänkin.

– Minulla oli hyviä ystäviä ympärilläni, joten se oli riemastuttavaa. Kuvasin silloin tv-sarjaa ja paparazzit saattoivat kysyä kuka on sperman luovuttaja, Driver kertoo.

Driver sanoo, että äitiys on vaikuttanut hänen työskentelyynsä positiivisesti, sillä hän on oppinut ottamaan työnsä vähemmän vakavasti. Samalla hän on oppinut nauttimaan työstään enemmän. Epävakaalla alalla työskentelevä tähti toivoo kuitenkin lisää varmuutta elämäänsä.

– Haluan yhä Oscarin ja työskennellä Danny Boylen ja Martin Scorsesen kanssa, totta kai haluan kaikkea tätä. Mutta se mitä todella haluan, on tehdä vielä tv-ohjelmaa Yhdysvaltojen televisiolle. Haluan säännöllisen palkan. Ja haluan tietää milloin voin hakea Henryn koulusta, tähti selittää.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja