Hollywood-tähti näpäytti kilojensa arvostelijoita

Näyttelijä Gabourney Sidibe kuittaili ilkeämielisiä kommentteja laukoneille ihmisille Twitterin kautta.

Precious-elokuvasta ihmisten tietoisuuteen noussut yhdysvaltalaisnäyttelijä Gabourney Sidibe sai sosiaalisessa mediassa ilkeitä kommentteja ulkoisesta olemuksestaan Golden Globe -gaalassa. Ylipainoinen mutta kilojensa kanssa sujut oleva näyttelijätär ei malttanut olla kuittailematta ilkeilijöille, vaan lähetti viestin heille Twitterin kautta.

– Ihmisille, jotka kommentoivat ilkeästi GG-kuviani. Itkin totta kai asian vuoksi yksityiskoneessani matkalla unelmieni työpaikalle, Sidibe kirjoitti.

Sidibe sai paljon huomiota osakseen vuoden 2009 menestyselokuva Precious-elokuvan aikoihin, kun hän nappasi parhaan naisnäyttelijän Oscar-ehdokkuuden. Tuolloinkin hän sai palautetta painostaan, kun muun muassa radiopersoona Howard Stern avasi sanaisen arkkunsa.

– Hän on valtavin tyttö, jonka olen koskaan nähnyt. Kaikki teeskentelvät, että hän kuuluu showbisnekseen, mutta hän ei tule koskaan enää tekemään yhtään leffaa, Stern paasasi.

Sidibe itse on kommentoinut painoaan muun muassa toteamalla, että on opetellut olemaan onnellinen ja itsevarma.

– Kun olin noin 22-vuotias, päätin ettei elämä ole elämisen arvoista, jos ei ole tyytyväinen itseensä. Päätin oppia rakastamaan itseäni ja olemaan itsevarma, hän sanoi vuonna 2012 Women in Entertainment -tapahtumassa.

– Itsevarmuuteni kuitenkin horjuu usein, etenkin koska olen tällä alalla. Kun joku asia saa minut tolaltani, etsin ne asiat jotka saavat itseluottamukseni takaisin, Sidibe jatkoi.(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat