Hollywood-tähden kuolema laittoi hittielokuvan juonikuviot uusiksi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi yllättäen viime vuoden lopulla. Miehen poismeno laittoi tähden viimeiseksi jääneen elokuvan juonikuviot uuteen uskoon.

Fast and Furious- eli Hurjapäät-elokuvasarjassa näytelleen Paul Walkerin yllättävä kuolema järkytti Hollywoodia viime joulukuussa. Vasta 40-vuotias Walker sai surmansa traagisesti auto-onnettomuudessa.

Miehen viimeiseksi rooliksi jäi seitsemäs Hurjapäät-elokuva, jonka kuvaukset olivat kesken vielä tähden menehtyessä. Walker on nähty myös viidessä leffasarjan aiemmista osista.

Elokuvassa sivuroolissa näyttelevä Kurt Russell kertoi Sundance Film Festival -elokuvajuhlilla tiistaina, että elokuvan loppua on jouduttu muuttamaan tuntuvasti odottamattoman tragedian johdosta.

– Elokuvaa joudutaan käsikirjoittamaan uudelleen ja tekemään kaikkea mahdollista, mitä tilanne vaatiikaan, Russell kommentoi Daily Mail -lehden mukaan.

– Se on katastrofi. Se on pahinta, mitä elokuvalle voi tapahtua, mutta ei yhtä paha kuin se, mitä Paulille tapahtui. Asiat täytyy asettaa perspektiiviin, mies jatkoi.

James Wanin ohjaama elokuva tulee yleisön nähtäväksi näillä näkymin huhtikuussa 2015. Russell kertoi, ettei tiedä edes, mitä hänen omalle hahmolleen tulee lopullisessa tuotoksessa tapahtumaan.

– En tiedä edes sitä, kuoleeko hahmoni elokuvassa. Sekin saattaa nyt muuttua merkittävästi.

Daily Mailin tietojen mukaan Walkerin hahmo saatetaan yrittää pitää elokuvassa hengissä kääntymällä Walkerin lähes identtisen Cody-veljen puoleen. Tuotanto kuvaisi veljeä takaapäin, ja lähikuvat toteutettaisiin tarvittaessa tekniikan avulla.

– Jos Cody vain suostuu, koska hän haluaa kunnioittaa veljensä muistoa. Yksityiskohdissa riittää vielä sopimista, mutta tällä hetkellä perhe ja tuotantoryhmä surevat yhä, lehdelle kommentoidaan.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat