Hollywood-näyttelijätkin sairastuvat masennukseen

Joka vuosi Yhdysvalloissa yli 21 miljoonaa ihmistä diagnosoidaan masennusta sairastaviksi. Masennus ei katso ikää, sukupuolta tai sosiaalista asemaa. Nämä tutut näyttelijät ovat sairastaneet masennusta ja selvinneet siitä.

Laulaja Sheryl Crow sairasti kaksi vuotta masennusta 1980-luvun lopulla. Hän on kertonut viettäneensä kotonaan päiväkausia poistumatta lainkaan talostaan.

Crow on todennut kärsineensä jonkinasteisesta masennuksesta lapsuudestaan asti. Terapian ja lääkityksen avulla Crow on pystynyt lopulta voittamaan masennuksensa.

Näyttelijä ja koomikko Russell Brand sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Aiemmin hän on myös taistellut bulimiaa ja huumeita ja alkoholismia vastaan.

Agenttinsa avulla mies sai kaipaamaansa apua ja tervehtyi. Mies ei ole juonut lainkaan alkoholia viimeiseen kahdeksaan vuoteen. Brand on kertonut sairaudestaan kirjassa My Booky Wook.

Brooke Shields sairastui kolmannen lapsensa syntymän jälkeen synnytyksenjälkeiseen masennukseen. Supermalli sai apua vaikeaan masennukseensa ja itsetuhoisuuteensa ja parani. Hän on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan.

Myös Owen Wilson, Drew Barrymore ja Jim Carrey ovat sairastaneet masennusta.

MTV3/Helmi

Lähde: bettyconfidental.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja