Hoikkuudestaan tunnettu herttuatar Catherine noudattaa tarkkaa ruokavaliota – tällaisia ruokia hän välttelee

Herttuatar Catherine noudattaa terveellistä ruokavaliota.

Herttuatar Catherine, 37, on ihailtu tyyli-ikoni, jonka ulkonäkö on muiden kuninkaallisten tapaan jatkuvan tarkkailun alla. Kolmen lapsen äiti on pysynyt samoissa mitoissa siitä asti, kun astui valokeilaan puolisonsa prinssi Williamin rinnalla.

Vaatekokoa 34 käyttävän herttuattaren kerrotaan noudattavan tarkkaa ruokavaliota ja kuntoilevan säännöllisesti säilyttääkseen hoikan vyötärönsä.

Aamiaiseksi Catherine nauttii hedelmiä ja puuroa. Lounaalla hän suosii kevyitä vaihtoehtoja, kuten salaatteja, gazpacho-keittoa, tabboulehia ja vesimelonia. Herttuatar pitää kovasti viinistä ja nauttii lasillisen silloin tällöin.

Catherine välttelee ruokia, joissa on runsaasti tyydyttyneitä rasvoja, suolaa ja sokeria. Sen vuoksi hän valmistaa ruoan mielellään kotona. Myös herttuaparin lapset viihtyvät keittiössä ja auttavat mielellään äitiään ruoanlaitossa.

Ennen vuonna 2011 vietettyjä häitään prinssi Williamin kanssa Catherinen on kerrottu kokeilleen Dukan-dieettiä, jossa ruokavaliosta karsitaan hiilihydraatteja ja syödään runsaasti proteiinia.

Sisäpiirilähteiden mukaan Catherine kuntoilee säännöllisesti. Hänen kerrotaan suosivan erityisesti lankutusta, joka pitää vatsalihakset kunnossa.  

Lähteet: Express, Cheatsheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja