Hobitti-kaunotar paljastaa MTV.fille: Tämä on intohimoni – video

Evangeline Lilly oli juuri synnyttänyt esikoisensa, kun hän sai tarjouksen Tauriel-haltian roolista.

Lost-sarjasta tuttu näyttelijä Evangeline Lilly esittää Hobitti – Smaugin autioittama maa -elokuvassa Tauriel-nimistä haltiaa. Tarjous roolista tuli kaunottarelle silloin, kun hän sitä osasi vähiten odottaa.

– Olin juuri synnyttänyt ensimmäisen poikani. Olin jo suunnitellut upeaa vuotta äitiyden, kirjoittamisen ja rauhallisen elämän parissa.

– Rooli oli minulle sen verran iso juttu, että se sai minut palaamaan eläkkeeltä. Olin ajatellut, että en tule näyttelemään lähitulevaisuudessa, Lilly kertoo MTV.fille.

Lillyn Tauriel-hahmoa ei ole lainkaan alkuperäisessä Hobitti-kirjassa, mutta se ei tähteä haitannut kuin aluksi.

– Olin ensin hieman jännittynyt, sillä tunsin olevani heikoilla jäillä fanien suhteen. Ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun ymmärsin, miksi tämän roolin piti olla elokuvassa.

Haltiarooli vaati näyttelijältä paljon valmistautumista. Lilly teki aseharjoituksia, opetteli stunt-kohtauksia sekä liikkumista. Myös haltiakieli oli otettava haltuun ennen kuvausten alkua.

– Minusta kielen opettelu ei ollut vaikeaa, se oli todella hauskaa.

Tulevaisuudessa Lillyn haaveet ovat täysin muualla kuin valkokankaalla. Kaunotar on juuri saanut valmiiksi ensimmäisen lastenkirjansa. Kirja on nimeltään The Squickerwonkers.

– Unelmani on tulla kirjailijaksi. Kirjoittaminen on intohimoni ja sitä haluan toteuttaa.

– Näytteleminen on mahtava työ, olen hyvin kiitollinen kaikista saamistani mahdollisuuksista. Kirjoittaminen on kuitenkin ensisijainen intohimoni.

Lilly toivoo suomalaisten Hobitti-fanien nauttivan elokuvasta ja antavan Taurielille mahdollisuuden.

– Tiedän Suomesta kovin vähän. Olette tunnettuja siitä, että olette onnellisia, terveitä ja tasapainoisia ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat