Hirveä perhesurma ratkeamassa Yhdysvalloissa: Isä raivostui äidin kuristaessa tyttäriään – tappoi heidät kaikki

Perhe katosi epämääräisesti – aviomiestä epäillään vaimon ja lasten murhasta 1:40

Yhdysvaltalaista Chris Wattsia, 33, syytetään vaimonsa ja kahden tyttärensä murhasta, kertoo muun muassa BBC.

Oikeuden mukaan mies on väittänyt vaimonsa Shanann Wattsin kuristaneen tyttäriään Celesteä, 3, ja Bellaa, 4, sen jälkeen, kun Chris oli kertonut vaimolleen tahtovansa erota. Tästä raivostuneena miehen kerrotaan tappaneen vaimonsa. Hirmuteko tapahtui Frederickin pikkukaupungissa Coloradossa.

Mies on oikeuden edessä tänään.

Aktiivisesti mukana etsinnöissä

Miestä syytetään yhteensä yhdeksästä rikoksesta, joihin sisältyvät muun muassa kaksi lapsenmurhaa ja yksi raskauden päättäminen.

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että Wattsin osallistuneen aktiivisesti kadonneen perheensä etsimiseen. Poliisi kuitenkin löysi lopulta raskaana olleen Shanannin sekä tyttöjen ruumiit Chrisin työpaikalla olleesta bensasäiliöstä. Mies on myöntänyt tekonsa.

Oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Shanannin saapui työmatkalta kotiin viime viikon maanantaiyönä hieman ennen kello kahta, jolloin Chris oli kertonut vaimolleen tahtovansa erota.

Chrisin mukaan keskustelu oli tunnepitoinen, mutta siihen ei liittynyt riitoja.

Epäilykset heräsivät, kun vaimo ei saapunut lääkärikäynnilleen

Lähteiden mukaan Chris kertoi poliisille ”napsahtaneensa” havaittuaan Shanannin kuristaneen tyttäriään. Mies oli kuristanut vaimonsa kuoliaaksi. 

”Chris sanoi laittaneensa kaikki kolme ruumista autonsa takaluukkuun ja vieneensä ne öljysäiliöön,” tutkintamateriaaleista selviää.

Ystävän epäilykset heräsivät, kun Shanann ei saapunut lääkärin vastaanotolle maanantaiaamuna.  Ystävä oli havainnut naisen auton autotallissa, minkä jälkeen hän oli soittanut Chrisille ja pyytänyt tätä tulemaan kotiin, koska oli huolissaan naisen terveydestä. Nainen sairastaa kroonista autoimmuunisairautta.

Chris saapui kotiin, jossa poliisi jo odotti häntä. Sisälle tulleet viranomaiset havaitsivat Shanannin käsilaukun keittiöstä. Poliisi kiinnitti huomion myös pariskunnan sänkyyn, jonka lakanat ja peitot oli sysätty syrjään.

Aktiivisesti mukana etsinnöissä

Viime keskiviikkona Chris etsi ”kadonnutta” perhettään televisiossa.

– Toivon, että hän on jossakin turvassa. Haluan heidät kotiin todella kovasti, hän totesi lähetyksessä.

Perheen lähipiiri on järkyttynyt tapahtumista, sillä perhe vaikutti ulospäin hyvin onnelliselta.


Shanann kehui miestää sosiaalisessa mediassa muun muassa kutsumalla tätä parhaaksi mahdolliseksi isäksi.


Paikallisen median mukaan pariskunta taisteli taloudellisia ongelmia vastaan. Perhe oli ajautunut muun muassa henkilökohtaiseen konkurssiin vuonna 2015.

Shanannin kerrotaan myös epäilleen miehensä pettäneen häntä. Mies on kieltänyt väitteet suhteesta kollegansa kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat