Hinnasta jo 6 miljoonaa euroa pois – miksei kukaan osta urheilijatähden kotia?

Entinen NBA-tähti Michael Jordan ei tunnu saavan millään myydyksi Illinoisissa sijaitsevaa luksustaloaan.

Yli 5 000 neliömetriä, yhdeksän makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta, neljä vessaa, koripallosali, tenniskenttä ja golf-viheriö – tässä syitä, miksi koripallolegenda Michael Jordanin luksuslukaalista pyydetään 16 miljoonaa euroa. Sekin on kuitenkin jo kuusi miljoonaa euroa vähemmän kuin alkuperäinen hintapyyntö. Chicagon Illinoisissa sijaitseva talo laitettiin myyntiin 22 miljoonalla eurolla jo helmikuussa 2012 ja nyt hulppea lukaali on ollut jo kuukausia myynnissä miljoonia halvemmalla hinnallaan.

Talo sopii ainakin urheilijalle, sillä talon sisätiloista löytyy koripallosali ja pihalta sekä tennis- että golfkenttä. Kolmen makuuhuoneen vierastalo sekä kolme autotallia takaavat sen, että talo on hulppea, mutta onko se hintansa arvoinen? Jos Jordan onnistuu saamaan huippukartanostaan pyytämänsä summan, on se historiallinen saavutus. Tilastojen mukaan Illinoisin osavaltiossa on viimeisen 25 vuoden aikana myyty vain kahdeksan kotia yli 7,6 miljoonan euron hintaan.

Jordan rakennutti talon vuonna 1995 ja asui siellä pelatessaan Chicago Bulls -koripalloseurassa. Nykyään Charlotte Bobcatsit omistava Jordan asuu Pohjois-Carolinassa, josta tähti osti hiljattain kodin. Hänellä on myös valtava kiinteistö Floridassa.

LUE MYÖS:


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja