Mainos

HIM levytysstudioon tammikuussa - katso Ville Valon haastattelu

HIM-yhtyeen keulahahmon Ville Valon elämä kuluu tällä hetkellä keikkaillen.

HIM lopetti maaliskuussa 120 keikan maailmankiertueen, ja kesällekin on varattuna toistakymmentä festariesiintymistä. Huhujen mukaan HIMillä alkaisi festariputken jälkeen miettimistauko, mutta Ville Valo ei myönnä tätä asiaa todeksi.

- Meillä on aina miettimistaukoja - jopa kesken keikkaa, Valo kertoo MTV:n uutisille antamassaan haastattelussa. - En ole miettinyt, että onko meillä miettimistaukoa. Tiedän, että aikatauluissa viimeinen keikka on elokuun puolessavälissä Hollannissa ja sen jälkeen ei ole sovittuja aikatauluja. Lennän varmaan Sepon (Vesterinen) kanssa Amerikkaan tapaamaan levy-yhtiöiden ihmisiä ja juttelemaan, mikä voisi olla seuraava askel.

Valo ei osaa vielä sanoa, milloin yhtyeen seuraava levy julkaistaan. Aikaisintaan HIM menee levytysstudioon ensi vuoden alussa.

- Minulla on ideoita kappaleisiin, mutta kyllä ne pitää vielä finalisoida ja niitä pitää työstää orkesterin kanssa. Aikaisintaan siis tammikuun 13. päivä - toivottavasti se on perjantai.

Platoninen homoliitto Bam Margeran kanssa?

Ennen Turun Ruisrockin keikan alkua HIMin laulaja ei suostunut valottamaan, millä kappaleilla yhtye aikoi valloittaa suomalaisyleisön. Valon mukaan jokainen keikka on kuitenkin erilainen ja jokaisessa maassa reagoidaan kappaleisiin eri tavalla.

HIMin keikkaa Ruisrockiin oli tullut seuraamaan myös amerikkalaistähti Bam Margera, joka tunnetaan yhtyeen suurena fanina. Valolla ja Margeralla on kehitteillä myös yhteisprojekteja.

- Kyllä hän on ollut Suomessa kuvaamassa jotakin, ja olemme puhuneet jonkun videon tekemisestäkin. Bam antoi minulle tällaisen safiirisormuksen ja ainoa sormi, mihin se minulla mahtuu, on vasemman käden nimetön. Heti kun Pennsylvaniassa on platoniset homoavioliitot laillisia, niin tiedän loppusuunnitelmani - eikä avioehtoa, koska Bam on rikas, Valo vitsailee.

Keikkaputken jälkeen Valo haluaa aloittaa uuden harrastuksen - taidepuukaiverruksen.

- Se on mielestäni kiinnostavaa ja vaatii kärsivällisyyttä, Valo kuvailee. - Sitten keräilen muovipusseja, jotka ovat ympäri maailmaa kaikista kaupoista, missä olen käynyt. En ole kuitenkaan kysynyt pelkkää muovipussia kaupasta, vaan minun on aina pitänyt ostaa sieltä myös jotain.

Ville Valon mukaan hän on ehtinyt keräämään jo noin 120 muovipussia. Laulajan omituisiin harrastuksiin kuuluu myös hotellien Älä häiritse -kylttien keräily: niitä on puolestaan kertynyt jo 300 kappaleen verran.

Suomalaistähden rakkausrintamalla on sen sijaan Valon mukaan tällä hetkellä hiljaista.

- Olen tällainen yksinäinen susi. Ei ole kukaan tullut kolkuttelemaan ovelle. Ei minulla kuitenkaan ole mitään hätää siinä mielessä, että olen pussaillut niin paljon menneisyydessä, että kiintiö on täynnä hetkeksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.