Mainos

Hills-sarjan kuuma povipommi pelkää turvallisuutensa puolesta

Miljoonansa tuhlannut tosi-tv-tähti Heidi Montag joutuu opettelemaan itsepuolustuslajeja, sillä hänellä ei ole enää varaa palkata henkivartijoita.

Heidi Montag kertoo julkisuuden tuoneen mukanaan myös varjopuolia. Kymmenen kauneusleikkausta läpikäyneen tähden saama huomio on usein jopa pelottavaa, ei ainoastaan imartelevaa. Siksi Montag on hiljattain alkanut opettelemaan itsepuolustuslajeja.

– Minulla ei ole varaa turvamiehiin, joten yritän opiskella itsepuolustusta, hän kertoi Radaronlinelle.

Vielä jokin aika sitten Montagia seurasi useampikin henkivartija.

– Olen käyttänyt miljoonia turvallisuuteeni viimeisen neljän vuoden aikana. Maksoin sen kaiken itse. Se on hullua, mutta elämä ei ole aina reilua.

Heidillä ei ole varaa käydä ulkona

Vararikon myötä Montag on muuttanut elämänsä täysin.

– Minulla ei ole enää varaa käydä klubeilla. Jotta voisin käydä juhlimassa, minulla täytyisi olla turvamiehiä mukana, ja ne taas maksavat 5000–10 000 dollaria yöltä. Matkustaminen on vielä pahempaa, sillä silloin turvamiehille pitää maksaa matkat ja ruoat. Se on ehdottomasti suurin menoerä, joka minulla on ollut, sillä turvallisuus on ykkösasia.

Uusi harrastus on tuonut Montagille lisää itsevarmuutta. Hän kertoo saaneensa harjoittelusta sisäistä voimaa ja rauhaa.

– Minusta on pelottavaa liikkua ulkona ilman suojelua, ihmiset seuraavat minua. Koskaan ei voi olla liian varovainen. Kaikkein kauheinta on, jos olen suuren ihmisjoukon keskellä. En uskalla vielä mennä yksin ulos, olen sen verran pienikokoinen.

MTV3/Helmi

Lähde: radaronline.com

Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.