Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hillottu sipuli, hernevaahtokastike ja paistettu lohi 26.1.2001

Julkaistu 22.05.2001 13:25

Toimittaja Ari Malmberg
Ruokaosuudessa vieraana New Yorkilaisen Firebird -ravintolan keittiöpäällikkö Ari Nieminen

Hillottu sipuli


1 sipuli
1 rkl voita
0,5 rkl balsamiviinietikkaa

1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
2. Ruskista sipuli kuumalla paistinpannulla.
3. Mausta voilla ja balsamiviini- etikalla.

Hernevaahtokastike


100 g pakasteherneitä
noin 3 dl rasvatonta maitoa
1 ruukullinen herneenversoja
suolaa
1. Keitä herneet ja herneenversot maidossa pinnoitetussa kattilassa.
2. Soseuta seos sauvasekoittimella.
3. Siivilöi soseutettu seos.
4. Mausta suolalla.
5. Juuri ennen tarjoilua kuumenna kastike ja vaahdota sauvasekoittimella.

Paistettu lohi


noin 150 g lohta ruokailijaa kohti
voita ja oliiviöljyä paistamiseen
1 pieni valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria
1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa se sopiviksi annospaloiksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna paistinpannulla voi ja oliiviöljy. Lisää valkosipulin kynsi makua antamaan.
3. Paista lohiviipale pannulla, ensin nahkapuoli.

Lisää aiheesta:

Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiinSuojaa suolisto kansanterveysuhalta – nämä ruoat auttavatPialta kiellettiin pullien leipominen vanhuksille – nyt hän ja tuhannet muut nousivat kapinaan: "Onko tässä järjen hiventä?"Anun nerokas ratkaisu joulutorttuihin: "Maailmaa mullistava"Miten estää sähköauton latausluukun jäätyminen? Asiantuntija vinkkaa kaksi kikkaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:03
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:31
    Iho-ongelmat

    Moni aikuinen ei tunnista tätä iho-ongelmaa itsellään – voi hoitamattomana johtaa pysyviin arpiin

  • 06:48
    Lääkkeet

    Suojaa suolisto kansanterveysuhalta – nämä ruoat auttavat

  • 05:15
    Vanhustenhoito

    Pialta kiellettiin pullien leipominen vanhuksille – nyt hän ja tuhannet muut nousivat kapinaan: "Onko tässä järjen hiventä?"

  • Eilen18:55
    Jouluruoka

    Anun nerokas ratkaisu joulutorttuihin: "Maailmaa mullistava"