Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hillottu sipuli, hernevaahtokastike ja paistettu lohi 26.1.2001

Julkaistu 22.05.2001 13:25

Toimittaja Ari Malmberg
Ruokaosuudessa vieraana New Yorkilaisen Firebird -ravintolan keittiöpäällikkö Ari Nieminen

Hillottu sipuli


1 sipuli
1 rkl voita
0,5 rkl balsamiviinietikkaa

1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
2. Ruskista sipuli kuumalla paistinpannulla.
3. Mausta voilla ja balsamiviini- etikalla.

Hernevaahtokastike


100 g pakasteherneitä
noin 3 dl rasvatonta maitoa
1 ruukullinen herneenversoja
suolaa
1. Keitä herneet ja herneenversot maidossa pinnoitetussa kattilassa.
2. Soseuta seos sauvasekoittimella.
3. Siivilöi soseutettu seos.
4. Mausta suolalla.
5. Juuri ennen tarjoilua kuumenna kastike ja vaahdota sauvasekoittimella.

Paistettu lohi


noin 150 g lohta ruokailijaa kohti
voita ja oliiviöljyä paistamiseen
1 pieni valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria
1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa se sopiviksi annospaloiksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna paistinpannulla voi ja oliiviöljy. Lisää valkosipulin kynsi makua antamaan.
3. Paista lohiviipale pannulla, ensin nahkapuoli.

Lisää aiheesta:

Älä pese käsiäsi heti, kun olet levittänyt kipugeeliä – "Suurin virhe on, jos..."Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listastaTämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:37
    Lääkkeet

    Älä pese käsiäsi heti, kun olet levittänyt kipugeeliä – "Suurin virhe on, jos..."

  • 09:39
    Lääketiede

    Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"

  • 06:55
    Ravitsemus

    Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listasta

  • Eilen18:58
    Sähköautot

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

  • Eilen16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!