Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hillottu sipuli, hernevaahtokastike ja paistettu lohi 26.1.2001

Julkaistu 22.05.2001 13:25

Toimittaja Ari Malmberg
Ruokaosuudessa vieraana New Yorkilaisen Firebird -ravintolan keittiöpäällikkö Ari Nieminen

Hillottu sipuli


1 sipuli
1 rkl voita
0,5 rkl balsamiviinietikkaa

1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
2. Ruskista sipuli kuumalla paistinpannulla.
3. Mausta voilla ja balsamiviini- etikalla.

Hernevaahtokastike


100 g pakasteherneitä
noin 3 dl rasvatonta maitoa
1 ruukullinen herneenversoja
suolaa
1. Keitä herneet ja herneenversot maidossa pinnoitetussa kattilassa.
2. Soseuta seos sauvasekoittimella.
3. Siivilöi soseutettu seos.
4. Mausta suolalla.
5. Juuri ennen tarjoilua kuumenna kastike ja vaahdota sauvasekoittimella.

Paistettu lohi


noin 150 g lohta ruokailijaa kohti
voita ja oliiviöljyä paistamiseen
1 pieni valkosipulin kynsi
suolaa ja pippuria
1. Poista lohesta ruodot ja leikkaa se sopiviksi annospaloiksi. Mausta kala suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna paistinpannulla voi ja oliiviöljy. Lisää valkosipulin kynsi makua antamaan.
3. Paista lohiviipale pannulla, ensin nahkapuoli.

Lisää aiheesta:

Nerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!Nuori kuski ajoi poliisipartion ohi Vantaalla – tämä näky sai poliisin pysäyttämään ajoneuvonOdotatko pakettia? Näin sinua saatetaan nyt yrittää huijataLiikenteessä kymmeniä tuhansia laittomia henkilöautoja – ei kai omasi ole joukossa?Mies, pissattaako jatkuvasti? Tästä voi olla kyseVäärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaa
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:45
    Jouluruoka

    Nerokas graavilohikikka: Säästät jouluna aikaa ja rahaa!

  • 16:05
    Liikennevalvonta

    Nuori kuski ajoi poliisipartion ohi Vantaalla – tämä näky sai poliisin pysäyttämään ajoneuvon

  • 12:15
    Verkkohuijaukset

    Odotatko pakettia? Näin sinua saatetaan nyt yrittää huijata

  • 09:32
    Autot

    Liikenteessä kymmeniä tuhansia laittomia henkilöautoja – ei kai omasi ole joukossa?

  • 06:44
    Miehet

    Mies, pissattaako jatkuvasti? Tästä voi olla kyse