Herttuatar Meghan jälleen myrskyn silmässä kohuhaastattelun vuoksi – asiantuntijalta täystyrmäys: "Harry ja Meghan eivät ole oppineet mitään"

0:58
Oliko tässä kuningatar Elisabetin platinajuhlien odotetuin hetki? Näin prinssi Harry ja herttuatar Meghan saapuivat paikalle.

Asiantuntijalta sataa kylmää kyytiä herttuatar Meghanille.

Kuninkaallisasiantuntijan mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät ole oppineet viime vuosien kohuista paljoakaan. 

The Cut julkaisi hiljattain Meghanista kohuhaastattelun, jota Daily Expressin kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Richard Palmer kommentoi paikoittain "leuat loksauttavaksi". Palmerin mukaan Harry ja Meghan eivät ole oppineet mitään.

Yksi haastattelun jyrkimmistä aiheista on Palmerin mukaan se, kun Meghan esittää kovia syytöksiä kuninkaallista perhettä kohtaan.

Meghanin mukaan hänen poikansa Archien, 3, kuvia hyödynnettiin rotuun perustuvassa solvauksessa herttuattaren ollessa vielä kuninkaallisen perheen aktiivinen jäsen. Meghan kertoi kohuhaastattelussa, että hänen odotettiin tuolloin antavan kuvia ​​Archiesta kuninkaalliselle Royal Rota -lehdistöryhmälle, joka kattaa myös kuningatar Elisabethin linjan.

– Miksi antaisin kuvan lapsestani juuri niille ihmisille, jotka kutsuvat lapsiani n-sanalla? Kerro minulle, miten siinä on järkeä, herttuatar kommentoi tuoreessa kohuhaastattelussa.

Meghan on käsitellyt rasistista mediakuvaa aikaisemminkin. Hän on myös kertonut rasismin olleen yksi niistä syistä, jotka ajoivat perheen pois kuninkaallisesta perheestä ja sosiaalisesta mediasta.

– Nettikiusaaminen oli melkein kestämätöntä, Meghan sanoi Oprahin kohuhaastattelussa vuonna 2021 samalla paljastaen, että tilanne oli aiheuttanut hänessä itsetuhoisia ajatuksia.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja