Herttuatar Meghanin kohuttu podcast julki: "Ihmiset voivat odottaa todellista minua"

Harry ja Meghan saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan 0:58
Tämä oli yksi kesäkuun odotetuimpia hetkiä kuninkaallisissa piireissä: herttuatar Meghan ja prinssi Harry saapuivat kuningatar Elisabetin platinajuhlaan.

Podcastissaan herttuatar Meghan ottaa kantaa naisten asemaan.

Herttuatar Meghan teki vihdoin kauan odotetun aluevaltauksen, sillä hän on tätä nykyä myös podcast-emäntä.

Herttuatar julkaisi ensimmäisen jakson Archetypes-podcastistaan Spotifyssa. Peoplen mukaan kyseisen podcast-sarjan on tarkoitus "tutkia leimoja, jotka yrittävät pidätellä naisia taka-alalla". Ensimmäisessä jaksossa herttuattaren vieraana on muun muassa uransa lopettava tennistähti Serena Williams. Kaksikon tiedetään olleen läheisiä ystäviä jo useita vuosia.

Podcast näkee päivänvalon lähes kaksi vuotta sen jälkeen, kun Meghanin ja prinssi Harryn yhtiön Archewell Audion kumppanuus Spotifyn kanssa julkistettiin ensimmäisen kerran. Tuolloin pariskunta julkaisi Holiday Special -jakson, jossa vieraina ovat muun muassa Elton John ja James Corden. Jopa pariskunnan pienokaista Archieta kuultiin jaksossa pienoisesti. 

Podcastin myötä herttuatar istui Spotifyn edustajan kanssa alas keskustelemaan projektistaan. 

– Ihmiset voivat odottaa todellista minua... ja luultavasti minua, jota he eivät koskaan ole oppineet tuntemaan. Sitä ei todellakaan ole tapahtunut viime vuosina, kun kaikki on näyttäytynyt median silmin, hän sanoi videohaastattelussa.

– Olen vain innoissani voidessani olla oma itseni ja puhua ilman suodattimia.

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat