Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin nykyaikainen rakkaustarina – koska syntyy esikoinen?

Cambridgen herttuaparin, Catherinen ja Williamin rakkaustarina sai toivotun kohokohdan tasan vuosi sitten, kun pariskunta avioitui. Miten hääpäiväänsä juhliva pariskunta on kulkenut yhteistä polkuaan tähän päivään mennessä ja mitä tulevaisuuden toivotaan tuovan heille tullessaan?

Cambridgen herttuapari Catherine ja William ovat kulkeneet käsi kädessä jo vuosia. Kerran jo eronneenkin pariskunnan moderniin rakkaustarinaan kaivataan täydennykseksi perheenlisäystä, mutta tähän asti kaksikko on käsikirjoittanut yhteistä tarinaansa omin persoonallisin sanoinsa – välittämättä ulkopuolisesta painostuksesta.

Suhteen alkutaival oli kivinen

Prinssi William ja Catherine tapasivat St Andrewsin yliopistossa vuonna 2001. Tuolloin heistä molemmat opiskelivat yliopistossa ja pariskunnan lempi leiskui.

Vuonna 2007 Williamin ja Catherine erosivat yllättäen. Lehdistön innokkuudesta huolimatta syy eroon ei koskaan selvinnyt, mutta kaksikko pysyi ystävinä erosta huolimatta.

Syytä pariskunnan eroon spekuloitiin aikanaan paljon. Syiksi arveltiin muun muassa sitä, että Catherine ei kokenut saavansa riittävästi huomiota Williamilta. Williamin uskottiin myös pitävän itseään liian nuorena avioitumaan. Myös prinssi Williamin halua nauttia villistä nuoruudesta pidettiin potentiaalisena syynä eroon.

Pariskunnan suhteen kariutuminen kesti lopulta vain muutaman kuukauden. Loppuvuodesta 2007 William ja Catherine palasivat yhteen.

Virstanpylväät ovat vahvistaneet pariskunnan onnea

Marraskuussa 2010 Walesin prinssin toimistosta paljastettiin ilouutinen: Williamin ja Catherinen kerrottiin avioituvan vuonna 2011. Pariskunta kihlautui myöhemmin Lewan kauniissa luonnonpuistossa Keniassa.

Prinssi William ja Catherine vihittiin Westminster Abbeyllä 29. huhtikuuta 2011. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa seurasivat näyttävän parin valtavia hääjuhlia ympäri maailmaa.

Milloin syntyy pariskunnan esikoinen?

Prinssi Williamin ja Catherinen vauvauutisia on odotettu jo tovi. Nyt kun pariskunnan häistä on kulunut vuosi, tiivistyy odotus entisestään. Suloisen pariskunnan toivotaan kovasti kasvavan jo lähiaikoina.

Catherinen hoikkuus on nostettu esiin useissa vauvakeskusteluissa. Hoikkuuden on pelätty jopa vaikeuttavan Catherinen tulemista raskaaksi. Toisaalta erityisen hoikkien äitien pyöristyvä vatsa saattaa olla myös hyvinkin vaikea huomata.

Jää nähtäväksi kuinka kauan kestää, ennen kuin vauvauutisia kuullaan herttuaparilta. Yllätyksenä ei tulisi sekään, että kaksikko käyttäisi intensiivisesti vielä vuosia kahden ja keskittyen työntekoon – eihän heillä aiemminkaan ole ollut kiire edetä suhteessaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Wikipedia, britishroyals, princeofwales

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja