Herttuatar Catherine pesi supertähdet kauneudellaan

Cambridgen herttuatar Catherine on valittu Britannian vuoden 2013 kauneusikoniksi.

Herttuatar Catherinen kauneus lumoaa, sillä tänä vuonna herttuatar valittiin Britannian kauneusikoniksi jo kolmantena vuotena peräkkäin. Aina yhtä tyylikkäänä edustava Catherine on tunnettu pitkistä ja hyväkuntoisista hiuksistaan sekä virheettömästä meikistään.

– Catherine on varmistanut paikkansa brittien sydämissä ja maamme kauneusikonina. Hän edustaa aina upeasti, mutta on helposti lähestyttävä ja hänen tyyliinsä voi samaistua, kyselyn teettäneen Superdrugin Simon Comins arvio Hello-lehdessä.

Äänestyksessä Catherinen perässä toista sijaa jäi pitämään tv-juontaja Holly Willoughby. Kolmannen sijan nappasi ympäri maailman ihailtu popin supertähti Beyoncé.

Kyselyyn osallistui yli 2000 brittinaista. Kysely osoitti myös, että lähes puolet kyselyyn osallistuvista naisista kadehtivat julkkisten ulkonäköä. Moni myös haki tähtien tyyleistä inspiraatioita omaan pukeutumiseen.

Kymmennen kauneimman julkkiksen listalle nousivat myös laulaja Cheryl Cole, malli Abbey Clancy, näyttelijä Angelina Jolie, X Factor –tuomari Nicole Scherzinger, laulaja Adele, Victoria Beckham ja malli Cara Delevingne.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja