Herkkua olisi tarjolla – jos Huuhkajat menee jatkoon, tämän maan se kohtaa

Jos Suomi etenisi EM-jalkapallossa pudotuspeleihin, se saisi neljännesvälierässä vastaan rakkaan länsinaapurinsa Ruotsin.

E-lohkon voittanut Ruotsi on vielä kohtaloaan jännittävän Suomen ainoa mahdollinen neljännesvälierävastustaja. Jos Huuhkajat menisi jatkoon, Ruotsi–Suomi-ottelu pelattaisiin Skotlannin Glasgow'ssa ensi tiistaina 29.6.

Slovakia on jäänyt lohkokolmosten vertailussa Suomen taakse, ja taakse tarvittaisiin vielä F-lohkon kolmonen, jotta Suomi etenisi pudotuspeleihin. F-lohko päättyy tänään kello 22 käynnistyvillä otteluilla Portugali–Ranska ja Saksa–Unkari.

F-lohkon kolmonen jäisi vertailussa vaaditusti Huuhkajien taakse, jos Ranska päihittäisi Portugalin vähintään neljän maalin erolla, minkä lisäksi Saksa–Unkari-ottelun olisi päätyttävä Saksan voittoon, tasapeliin tai Unkarin voittoon vähintään neljän maalin erolla.

Jos Unkari voittaa Saksan vähintään tuolla neljän maalin erolla, Suomelle riittää se, että Ranska kukistaa Portugalin millä tahansa tuloksella.

Huuhkajien jatkohaaveet yhä hengissä – urheilutoimittaja kertaa jännittävän illan kuviot 3:30
Huuhkajien pienistä saumoista pudotuspeleihin keskusteltiin MTV Uutiset Livessä E-lohkon otteluiden päättymisen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat