Herkkäihoisen päivävoide poistaa punoitusta

Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Marika Karppasen punoittava iho sai helpotuksen päivävoiteesta, joka tasapainottaa herkkää ihoa.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto kertoi, että Marikan iho oli normaali, mutta hieman pintakuiva ja herkkä. Siksi Riia valitsi Marikalle päivävoiteen, jolla on ihoon rauhoittava vaikutus. Jatkuvassa käytössä herkän ihon päivävoide poistaa myös ihon punoitusta, josta Marika kärsi.

Herkälle iholle kannattaa valita voide, joka ei sisällä väriaineita tai hajusteita. Jatkuva vedellä lotraaminen voi myös ärsyttää ihoa, joten herkkäihoisen kannattaa jättää esimerkiksi aamuinen kasvojenpesu väliin ja suosia kasvovettä.

Päivävoidetta tukemaan herkkäihoisen on syytä valita saman sarjan yövoide, joka tukee herkän ihon hoitoa. Yövoide on päivävoidetta täyteläisempi, mutta herkkäihoisen ei kannata valita liian hoitavaa yövoidetta, ettei pintaverenkierto aktivoidu liikaa.

Ph-neutraali päivävoide

Marikalle valittiin NIVEA Visage Sensitive Balance Day Care -päivävoide, jossa on silkkisen pehmeä koostumus, ja joka jättää ihon pinnalle ohuen, pehmeän ja suojaavan pinnan. Voide tuntuu iholla miellyttävältä ja vähentää ihon punoitusta. Päivävoide ei sisällä alkoholia, ja se on hajusteeton sekä väriaineeton. Päivävoiteen pH-arvo on neutraali ja siinä on UVA/UVB-suodatin (sk 8). Päivävoide sopii herkälle iholle.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: NIVEA, Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat