Herätä koti kevääseen: Tee oman elämäsi kuvagalleria!

Kodin kevät syntyy pienistä sisustusmuutoksista, kuten vaikkapa yhden seinän valloittavasta kuvagalleriasta. Näin teet sen!

Kevät on parasta aikaa antaa kodin tylsälle kohdalle kunnon uudistus. Ettet sekoilisi suti kädessä mielipuolisena ympäri kotia ja vaihtaisi sinne tänne uusia tapetteja, ota mieluummin kohteeksesi yksi seinä, jolla annat luovuutesi kukkia koristeellisten kehysten ja villien valokuvien muodossa. Tee haluamaasi kohtaan vaikkapa oman elämäsi huippuhetkien galleria!

Näin toteutat kevätpiristeen seinällesi:

1. Valitse alue, jonka haluat päivittää. Voisiko se olla seinä portaiden vieressä, hiljaisa ja hylätty lukunurkkaus tai tyhjäksi jäänyt tila sohvan yläpuolella?

2. Suunnittele, mitä värejä käytät. Mistä väreistä pidät? Mitä värejä olet jo käyttänyt sisustuksessasi? Jos haluat käyttää kauden trendivärejä, ota vihiä vaikkapa sisustuslehtien värimaailmasta. Psst. Vuoden 2013 keväällä kuulas ja raikas pastelli on kovassa huudossa! Pysy muutamassa värissä, ettet ampuisi yli. Näitä värejä tasapainottamaan voit käyttää valkoista ja sen eri sävyjä.

3. Kuvia galleriaan. Mitä kuvia haluaisit kehyksiisi? Sinun ei tarvitse turvautua vain mustavalkoisiin tai värillisiin valokuviin, voit ripustaa kehyksiin myös kuvituksia, piirroksia ja muita paperisia muistoja, joista pidät. Tärkeintä on, että kuvagallerian kuvissa on joku yhtenäinen teema.

4. Pidä välit pieninä. Älä asettele kehyksiä liian kauas toisistaan. Kokeile erilaisia asetteluita ennen ripustamista lattialla.

5. Valitse kehykset harkiten. Suosi samaa henkeä edustavia kehyksiä. Voisiko tyylisi olla moderni, maalaismainen tai tyylikkään nuhjuinen?


Lue myös:


(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat