Helsinkiläisperheen pöytä tuhannen päreiksi – Ikea: Tästä syystä lasipöytä voi ”räjähtää itsestään”

Ikean lasipöytä hajosi palasiksi helsinkiläisen perheenäidin olohuoneessa. Nyt tapausta kommentoi huonekalujätti Ikea.

MTV kertoi keskiivikkona helsinkiläisen perheenäidin kauhunhetkistä, kun Ikean lasipöytä oli räjähtänyt itsekseen palasiksi olohuoneessa.

Helsinkiläinen Maria Jäppinen vietti aivan tavallista keskiviikkopäivää kotiäitinä, kunnes kuuli olohuoneesta valtavan pamauksen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Jäppinen kertoo MTV:lle olleensa juuri imuroimassa kotona, kun välikohtaus tapahtui. Perheenäidin onneksi lapset eivät olleet enää tuolla hetkellä pöydän vieressä.

– Yhtäkkiä pamahti ihan hulluna. En tosiaan tiedä miten voi olla mahdollista, mutta pöytä oli tuhannen päreinä ympäri kämppää. Lapset leikkivät legoilla vielä hetkeä ennen siinä ihan vieressä, Jäppinen kertoo järkyttyneenä.

Ikea: Karkaistu lasi voi romahtaa

MTV tavoitti Ikean kommentoimaan tapausta. Ikea ei ollut kuullut tapauksesta ennen MTV:n yhteydenottoa.

– Rikkoontuessaan karkaistu lasi hajoaa pieniksi muruiksi. Lasi ei räjähdä vaan se ikään kuin romahtaa tai luhistuu silmänräpäyksessä. Kyse on karkaistun lasin ominaisuudesta. Tämä on ihmisten turvallisuuden kannalta parempi vaihtoehto, kuin tavallinen lasi, joka rikkoontuessaan hajoaa teräviksi sirpaleiksi, Heidi Azinur Ikean viestinnästä kertoo. 

Azinurin mukaan syynä pöydän rikkoontumiseen voi olla lasiin kohdistunut isku tai kolhu.

– Lisähaastetta asiaan tuo se, että lasi ei välttämättä hajoa heti kun siihen on isku kohdistunut, vaan vasta myöhemmin. Tästä syystä asiakas voi kokea lasin hajonnen itsestään. 

Ikean asiakaspalvelu hoitaa asiaa eteenpäin asiakkaan kanssa yhteistyössä. 

***

10:35

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja